Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ZARA: Το απόλυτο μαύρο φόρεμα σε σούπερ τιμή!

Τρέξτε να προλάβετε

21 Οκτωβρίου 2021 15:39
ZARA: Το απόλυτο μαύρο φόρεμα σε σούπερ τιμή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει καθημερινά όλα τα fashion items της σεζόν που μπορείτε να τα κάνετε δικά σας με μόνο ένα κλικ! Έτσι λοιπόν μετά από μια έρευνα αγοράς βρήκαμε ένα φόρεμα από τα Zara, με κόστος 29,95 ευρώ που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα κοντό φόρεμα μαύρο το οποίο εκτός από στιλάτο είναι και μοναδικό με το κόψιμο στον έναν ώμο που έχει. Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας online με ένα κλικ εδώ! Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με μια από αυτές τις υπέροχες τσάντες.

 ZARA: Το απόλυτο μαύρο φόρεμα σε σούπερ τιμή!

ZARA: Τρέξε να προλάβεις! Στιλάτο τοπ με μακρύ μανίκι σε τέλεια τιμή

Θέλετε να είστε στην μόδα 7/24 αλλά δεν βρίσκεται κάτι να σας ενθουσιάζει; Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα ZARA ένα τέλειο μπλουζάκι σε μοναδική τιμή, καθώς κοστίζει μόνο 22,95 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα μπλουζάκι με στρογγυλή λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε σούρα. Στο κάτω μέρος έχεις φιόγκο και κλείσιμο στην πλάτη με άνοιγμα και κουμπί.

Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας online από το eshop με ένα κλικ εδώ! Παράλληλα σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο λευκό παπούτσι που σίγουρα θα απογειώσει το στυλ σας.

 ZARA: Τρέξε να προλάβεις! Στιλάτο τοπ με μακρύ μανίκι σε τέλεια τιμή ZARA: Τρέξε να προλάβεις!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share