Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ZARA: Μοναδική εμπριμέ μπλούζα σε απίστευτη τιμή!

Τρέξτε να προλάβετε

14 Οκτωβρίου 2021 08:16
ZARA: Μοναδική εμπριμέ μπλούζα σε απίστευτη τιμή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει καθημερινά όλα τα fashion items της σεζόν που μπορείτε να τα κάνετε δικά σας με μόνο ένα κλικ! Έτσι λοιπόν μετά από μια έρευνα αγοράς βρήκαμε ένα τοπ από τα Zara, με κόστος 25,95 ευρώ που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα εμπριμέ τοπ με ριχτό ντεκολτέ το οποίο εκτός από στιλάτο είναι και μοναδικό. Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας online με ένα κλικ εδώ! Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με μια από αυτές τις υπέροχες τσάντες.

ZARA: Μοναδική εμπριμέ μπλούζα σε απίστευτη τιμή!
ZARA: Μοναδική εμπριμέ μπλούζα σε απίστευτη τιμή!

ZARA: Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι μόνο 29.95€ - Ξεπουλάει σαν "τρελό"

Βρήκαμε στα καταστήματα Zara το τέλειο ψηλόμεσο τζιν που κάνει πάταγο και έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες με μόλις 29,95€!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς στις πιο προσιτές τιμές για να είσαι πάντα in fashion και παράλληλα να κάνετε οικονομία!

Έτσι και σήμερα λοιπόν, σε μια σύντομη έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων εντοπίσαμε το παντελόνι που αυτή τη σεζόν κάνει θραύση και όχι άδικα μιας και μιλάμε για ένα τζιν με ιδιαίτερο κόψιμο που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, σε κάθε σωματότυπο και σε κάθε περίσταση. Μπορείς να το βρεις online ΕΔΩ. Μπορείς εύκολα να το συνδυάσεις με πουκάμισο, για πιο σικ εμφανίσεις!

ZARA: Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι μόνο 29.95€Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι μόνο 29.95€

Σύντομη περιγραφή

  • Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι με 5 τσέπες
  • άνοιγμα στο πλάι
  • Κλείσιμο με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share