Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

H&M: Η φούστα που θα λατρέψεις σε τέλεια τιμή!

Τρέξε να προλάβεις!

4 Οκτωβρίου 2021 08:46
H&M: Η φούστα που θα λατρέψεις σε τέλεια τιμή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε στα καταστήματα Η&Μ τη μαύρη δερμάτινη φούστα που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλες τις γυναίκες και κοστίζει μόλις 19,99€.

To Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσένα τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς που ανήκουν στις τελευταίες τάσεις της μόδας. Έτσι και σήμερα μέσα από μια μικρή έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων πέσαμε πάνω σε αυτή τη φούστα που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα. Μπορείς να την βρεις online ΕΔΩ. Ωστόσο μπορείς να την συνδυάσεις με αυτή την τέλεια μπλούζα.

H&M: Η φούστα που θα λατρέψεις σε τέλεια τιμή!
Η φούστα που θα λατρέψεις σε τέλεια τιμή!

Περιγραφή

  • Κοντή φούστα από δερματίνη με κοκκώδη υφή
  • Ψηλή μέση και κρυφό φερμουάρ πίσω
  • Με φόδρα

H&M: Πανζουρλισμός με αυτή την μπλούζα - Τρέξε να προλάβεις

Θέλετε να είστε στην μόδα 7/24 αλλά δεν βρίσκεται κάτι να σας ενθουσιάζει; Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα Η&Μ ένα τέλειο μπλουζάκι βολάν σε τιμή σοκ, καθώς κοστίζει 24,99 ευρώ.

Πρόκειται για μια μπλούζα από αέρινο σιφόν με βολάν στη λαιμόκοψη, μπροστά, πίσω και στο μανίκι. Βαθύ άνοιγμα V μπροστά που συγκρατείται με μια μικρή ραφή στο κέντρο. Κορδόνι γύρω από τη λαιμόκοψη και κάτω από το άνοιγμα V. Διακοσμητική σούρα κατά μήκος του βολάν στην πλάτη για περισσότερο όγκο.

Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας online από το eshop με ένα κλικ εδώ! Παράλληλα σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο τζιν παντελόνι.

 H&M: Πανζουρλισμός με αυτή την μπλούζα - Τρέξε να προλάβειςΠανζουρλισμός με αυτή την μπλούζα

 

Ροή ειδήσεων

Share