Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

H&M: Πανζουρλισμός με αυτή την μπλούζα - Τρέξε να προλάβεις

Σε μοναδική τιμή

1 Οκτωβρίου 2021 09:04
H&M: Πανζουρλισμός με αυτή την μπλούζα - Τρέξε να προλάβεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέλετε να είστε στην μόδα 7/24 αλλά δεν βρίσκεται κάτι να σας ενθουσιάζει; Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα Η&Μ ένα τέλειο μπλουζάκι βολάν σε τιμή σοκ, καθώς κοστίζει 24,99 ευρώ.

Πρόκειται για μια μπλούζα από αέρινο σιφόν με βολάν στη λαιμόκοψη, μπροστά, πίσω και στο μανίκι. Βαθύ άνοιγμα V μπροστά που συγκρατείται με μια μικρή ραφή στο κέντρο. Κορδόνι γύρω από τη λαιμόκοψη και κάτω από το άνοιγμα V. Διακοσμητική σούρα κατά μήκος του βολάν στην πλάτη για περισσότερο όγκο.

Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας online από το eshop με ένα κλικ εδώ! Παράλληλα σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο τζιν παντελόνι.

 H&M: Πανζουρλισμός με αυτή την μπλούζα - Τρέξε να προλάβεις
Πανζουρλισμός με αυτή την μπλούζα

ZARA: Απίστευτο μπουφάν καπιτονέ που θα απογειώσει το στυλ σας!

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ καθημερινά για να σας βρίσκει τα πιο fashion items της σεζόν για να πραγματοποιείτε εντυπωσιακές εμφανίσεις. Έτσι λοιπόν σε μια έρευνα αγοράς που κάναμε ανακαλύψαμε στα καταστήματα ZARA ένα απίστευτο μπουφάν καπιτονέ για να κάνετε τις εμφανίσεις σας πιο στιλάτες.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα μαύρο μπουφάν με ζώνη σε δύο μοναδικές αποχρώσεις που σίγουρα θα σας ξετρελάνει καθώς κοστίζει μόνο 39,95 ευρώ. Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας online από το e-shop με ένα κλικ εδώ! Παράλληλα σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με αυτό το άνετο παντελόνι.

ZARA: Απίστευτο μπουφάν καπιτονέ που θα απογειώσει το στυλ σας!ZARA: Απίστευτο μπουφάν καπιτονέ

Σύντομη περιγραφή

  • Σακάκι με γιακά και πέτο
  • μακρύ μανίκι
  • καπιτονέ ζώνη και κλείσιμο μπροστά με κουμπί
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share