Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ZARA: Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι μόνο 29.95€ - Ξεπουλάει σαν "τρελό"

Κορίτσια τρέξτε!

27 Σεπτεμβρίου 2021 09:27
ZARA: Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι μόνο 29.95€ - Ξεπουλάει σαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε στα καταστήματα Zara το τέλειο ψηλόμεσο τζιν που κάνει πάταγο και έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες με μόλις 29,95€!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς στις πιο προσιτές τιμές για να είσαι πάντα in fashion και παράλληλα να κάνετε οικονομία!

Έτσι και σήμερα λοιπόν, σε μια σύντομη έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων εντοπίσαμε το παντελόνι που αυτή τη σεζόν κάνει θραύση και όχι άδικα μιας και μιλάμε για ένα τζιν με ιδιαίτερο κόψιμο που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, σε κάθε σωματότυπο και σε κάθε περίσταση. Μπορείς να το βρεις online ΕΔΩ. Μπορείς εύκολα να το συνδυάσεις με πουκάμισο, για πιο σικ εμφανίσεις!

ZARA: Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι μόνο 29.95€
Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι μόνο 29.95€

Σύντομη περιγραφή

  • Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι με 5 τσέπες
  • άνοιγμα στο πλάι
  • Κλείσιμο με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί

ZARA: Αυτό είναι το ροζ πουκάμισο που θα λατρέψεις!

Tο Athensmagazine.gr, επειδή φροντίζει για εσάς και το στιλ σας, έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε το τέλειο ροζ πουκάμισο από τα Zara, το οποίο κοστίζει 25,95€ και σίγουρα θα το λατρέψεις.

Συγκεκριμένα πρόκειται για μπλούζα που μοιάζει με πουκάμισο με γιακά φιόγκο και κουμπιά πέρλες. Θα την βρεις στα καταστήματα Ζara και online ΕΔΩ.

Εάν θες να εντυπωσιάσεις στο γραφείο με σικ look, τότε σου προτείνουμε να το συνδυάσεις με μαύρο παντελόνι.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share