Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέα Συλλογή Γυαλιών Carrera: Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021

Γυαλιά για κάθε γούστο!

14 Σεπτεμβρίου 2021 13:50
Νέα Συλλογή Γυαλιών Carrera: Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα νέα SIGNATURE γυαλιά ηλίου και οράσεως της Carrera διαθέτουν σύγχρονες και συνάμα ρετρό διάθεσης τετραγωνισμένη φόρμα από ελαφρύ ασετάτ με λεπτούς βραχίονες από βήτα τιτάνιο, ένα εξαιρετικά ελαφρύ και υποαλλεργικό υλικό, αλλά και την εμβληματική σαρνιέρα TANK της μάρκας - εμπνευσμένη από το ντεπόζιτο (tank) βενζίνης των ρετρό μηχανών cafe racer, ως φόρος τιμής στην κουλτούρα των αγώνων μοτοσυκλετών.

  • Χρωματική παλέτα: καφέ/κοκάλινο με πράσινους φακούς, μαύρο με λευκές/κόκκινες ρίγες και μπλε ντεγκραντέ καθρεπτέ φακούς, ταρταρούγα με καφέ φακούς, μαύρο με γκρι φακούς.

Νέα Συλλογή Γυαλιών Carrera: Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021

Η πιο τολμηρή εκδοχή της CARRERA: η Συλλογή Flag Lab αντλεί έμπνευση από τις απόλυτα εμβληματικές και αναγνωρίσιμες λεπτομέρειες της CARRERA και σπάει τα στερεότυπα του παραδοσιακού σχεδιασμού, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει.

Αντισυμβατικό και πάντα ένα βήμα μπροστά, το μοντέλο FLAGLAB 11 σε φόρμα ορθογώνιας μάσκας με αλουμινένιο μπροστινό μέρος και βραχίονες από αλουμίνιο και πλαστικό, μεταφέρει το γνήσια σπορτίβ ύφος της μάρκας στο αστικό casual περιβάλλον. Ο σύγχρονος σκελετός διακρίνεται για το λογότυπο «C» της CARRERA στη γέφυρα της μύτης, καθώς και το λογότυπο στην επισμαλτωμένη λεπτομέρεια των βραχιόνων.

  • Χρωματική παλέτα: μαύρο/καφέ με καφέ ντεγκραντέ φακούς, λευκό με σκούρους μπλε φακούς, μαύρο/κίτρινο με κίτρινους φακούς, μαύρο/ροζ με κόκκινους φακούς, μαύρο ματ με γκρι φακούς.

Νέα Συλλογή Γυαλιών Carrera

Αντισυμβατικά και πάντα ένα βήμα μπροστά: αυτά τα τετραγωνισμένα γυαλιά οράσεως από τη Συλλογή Flag αποτελούν μια νέα ερμηνεία των επερχόμενων τάσεων της σεζόν με τον απόλυτα εμβληματικό τρόπο: τον «CARRERA WAY».

Εμπνευσμένα από την πιο αναγνωρίσιμη λεπτομέρεια της CARRERA, η τετραγωνισμένη φόρμα με τη μεταλλική γέφυρα υπογραμμίζεται από ένα τρισδιάστατο εφέ στους βραχίονες, που φέρει το λογότυπο CARRERA.

  • Χρωματική παλέτα: μαύρο, ριγέ μαύρο, μαύρο ματ, καφέ κοκάλινο, ταρταρούγα.

 Συλλογή Γυαλιών Carrera

Ιδανική έκφραση των αθλητικών καταβολών της μάρκας, αυτά τα νέα γυαλιά ηλίου διαθέτουν τη νέα σαρνιέρα HyperFit και καινοτόμο σχεδιασμό που εγγυάται μέγιστη άνεση καθώς και
απολύτως ευέλικτη και ανατομική εφαρμογή.

Τα γυαλιά ηλίου HYPERFIT 22/S διαθέτουν τετραγωνισμένη φόρμα και ελαφριά κατασκευή, κάτι που τα καθιστά τέλεια για καθημερινή χρήση από όσους αγαπούν το δραστήριο τρόπο ζωής.

Η μοναδική κατασκευή του πλαισίου τους προσαρμόζεται φυσικά στο σχήμα του προσώπου, αμέσως μόλις φορεθούν, χαρίζοντας εξαιρετικά ευέλικτη, ανατομική εφαρμογή. Αυτή η τέλεια εφαρμογή οφείλεται στις ελαστικές σαρνιέρες που βοηθούν τα γυαλιά όχι μόνο να προσαρμοστούν σε κάθε μέγεθος κεφαλιού, αλλά και να παραμείνουν σταθερά στη θέση τους, αγκαλιάζοντας απαλά το πρόσωπο, χωρίς να γλιστρούν. Ο μοναδικός σχεδιασμός της σαρνιέρας επιτρέπει επίσης στα γυαλιά ηλίου να «δέσουν» στο λαιμό, όταν δεν χρησιμοποιούνται - τέλεια για κάθε λάτρη του στιλ και της δράσης.

Συλλογή Γυαλιών Carrera: Φθινόπωρο-Χειμώνας

  • Διατίθενται σε μαύρο με σκούρους γκρι φακούς, μπλε/πορτοκαλί με πορτοκαλί φακούς, γκρι/πράσινο με πράσινους φακούς, κρεμ/ροζ με ροζ/λιλά φακούς, μαύρο ματ με πράσινους φακούς.
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share