Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ZARA: Αυτό είναι το ροζ πουκάμισο που θα λατρέψεις!

Τρέξε να το προλάβεις!

31 Αυγούστου 2021 10:50
ZARA: Αυτό είναι το ροζ πουκάμισο που θα λατρέψεις!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Tο Athensmagazine.gr, επειδή φροντίζει για εσάς και το στιλ σας, έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε το τέλειο ροζ πουκάμισο από τα Zara, το οποίο κοστίζει 25,95€ και σίγουρα θα το λατρέψεις.

Συγκεκριμένα πρόκειται για μπλούζα που μοιάζει με πουκάμισο με γιακά φιόγκο και κουμπιά πέρλες. Θα την βρεις στα καταστήματα Ζara και online ΕΔΩ.

Εάν θες να εντυπωσιάσεις στο γραφείο με σικ look, τότε σου προτείνουμε να το συνδυάσεις με μαύρο παντελόνι.

 ZARA: Αυτό είναι το ροζ πουκάμισο που θα λατρέψεις!
Ροζ πουκάμισο που θα λατρέψεις!

Bershka: Μπλούζα κορσές για μοναδικές εμφανίσεις - Κοστίζει μόνο 12,99 ευρώ

Tο Athensmagazine.gr, επειδή φροντίζει για εσάς και το στιλ σας, έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε ένα μπλουζάκι από τα Bershka, το οποίο σίγουρα πρέπει να το προσθέσετε στη ντουλάπα σας! Μάλιστα, θα το βρείτε σε οικονομική τιμή, αφού κοστίζει μόνο 19,99€.

Μπορείτε να το αγοράσετε online ΕΔΩ.

Συγκεκριμένα, κοιτάζοντας online τα ρούχα του καταστήματος το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μια μαύρη μπλούζα κορσέ, η οποία είναι στιλάτη! Κι επειδή φροντίζουμε για την εμφάνισή σας, δείτε εδώ ένα τζιν παντελόνι που μπορείτε να συνδυάσετε.

Bershka: Μπλούζα κορσές για μοναδικές εμφανίσεις - Κοστίζει μόνο 12,99 ευρώBershka: Μπλούζα κορσές για μοναδικές εμφανίσεις

Περιγραφή

  • Χρώμα: Μαύρο ή Λευκό

Care for fiber: τουλάχιστον 50% από ανακυκλωμένο βαμβάκι. Η παραγωγή αυτής της ίνας ανακτά υπολείμματα από βαμβάκι, κυρίως από την παραγωγή άλλων βαμβακερών ενδυμάτων, μειώνοντας έτσι την παραγωγή πρωτογενών πρώτων υλών και την κατανάλωση νερού, ενέργειας και φυσικών πόρων.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share