Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

H&M: Το girly φόρεμα που θα λατρέψεις - Κοστίζει μόνο 14.99€

Θα απογειώσει το στυλ σου

27 Αυγούστου 2021 09:19
H&M: Το girly φόρεμα που θα λατρέψεις - Κοστίζει μόνο 14.99€
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποια γυναίκα δεν αγαπάει τα απλά, βολικά και στιλάτα φορέματα που μπορεί να φοράει από το πρωί έως το βράδυ και παράλληλα να είναι οικονομικά!

Εμείς λοιπόν σου βρήκαμε το τέλειο girly φόρεμα που θα λατρεύεις να φοράς στη δουλειά, στον καφέ, στο ποτό.

Αέρινο κοντό φόρεμα , στις αποχρώσεις του θαλασσί που κοστίζει μόνο 14.99 ευρώ! Θα το βρεις στα H&M, για αυτό τρέξε να προλάβεις! Μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου online ΕΔΩ!

Kι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα άνετα πέδιλα που έχουν κάνει θραύση.

H&M: Το girly φόρεμα που θα λατρέψεις - Κοστίζει μόνο 14.99€

H&M: Το girly φόρεμα που θα λατρέψεις

Περιγραφή

  • Κοντό υφασμένο φόρεμα με λαιμόκοψη σε σχήμα καρδιάς, προσχηματισμένο μπούστο, ανοιχτό τμήμα και μικρό άνοιγμα με δεσίματα μπροστά.
  • Κοντό φουσκωτό μανίκι με λεπτό λάστιχο στους ώμους και στο τελείωμα, κρυφό φερμουάρ στη μία πλευρά, ραφή κάτω από το στήθος και ελαφρώς εβαζέ κάτω μέρος.

ZARA: Το φόρεμα που κοστίζει κάτω από 10 ευρώ και θα απογειώσει το στυλ σας! Τρέξτε να προλάβετε

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει καθημερινά όλα τα fashion items της σεζόν που μπορείτε να τα κάνετε δικά σας με μόνο ένα κλικ! Έτσι λοιπόν μετά από μια έρευνα αγοράς βρήκαμε ένα φόρεμα από τα Zara, με κόστος μόνο 9,99 ευρώ που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα κοντό φόρεμα μαύρο με δαντέλα το οποίο εκτός από στιλάτο είναι και άνετο. Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας online με ένα κλικ εδώ! Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με μια από αυτές τις υπέροχες τσάντες.

ZARA φόρεμα

Φόρεμα ZARA

 

Ροή ειδήσεων

Share