Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Bershka: Το θηλυκό μαύρο φόρεμα που σου χαρίζει κατευθείαν στιλ!

Τρέξε να το προλάβεις!

24 Αυγούστου 2021 08:06
Bershka: Το θηλυκό μαύρο φόρεμα που σου χαρίζει κατευθείαν στιλ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σου βρήκαμε το θηλυκό μαύρο φόρεμα που σε δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ! Υπάρχει στα καταστήματα Bershka και κοστίζει 22,99 ευρώ!

Δεν υπάρχει κάτι πιο ελκυστικό από ένα μαύρο φόρεμα αφού σου χαρίζει κατευθείαν στιλ, θηλυκότητα και παράλληλα κολακεύει τα σημεία του σώματός σου. Μπορείς να το συνδυάσεις με πέδιλο για τις πιο βραδινές ώρες

Απόκτησέ το online ΕΔΩ.

Μια μικρή περιγραφή του φορέματος:

  • Σύνθεση
    Εξωτερικό
  • 95% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ
  • 5% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

Bershka: Το θηλυκό μαύρο φόρεμα που σε δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ κοστίζει!
 Το θηλυκό μαύρο φόρεμα

5 πανέξυπνα τρικ για να απογειώσεις το απλό, μαύρο φόρεμα

Το κεφάλαιο «ανανέωση της γκαρνταρόμπας» επανέρχεται για τις περισσότερες από εμάς σε κάθε αλλαγή σεζόν, επειδή, όμως, οι εποχές δεν είναι εύκολες αυτή τη χρονιά αντί να ξοδέψεις σεβαστά χρηματικά ποσά για καινούργια ρούχα, επιχείρησε να αναβαθμίσεις παλαιότερα, αγαπημένα κομμάτια και λουκ, απλώς μεταλλάσοντας τα.

Για παράδειγμα, το απλό μαύρο φόρεμα, που σχεδόν όλες έχουμε στη ντουλάπα μας, μπορεί να δείξει φρέσκο και πιο μοντέρνο από ποτέ αν το φορέσεις κάπως διαφορετικά.

Παρακάτω θα βρεις 5 έξυπνες ιδέες για να το μεταμορφώσεις στη στιγμή χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ.

  • Με ένα εντυπωσιακό, δερμάτινο τζάκετ

Ένα δερμάτινο τζάκετ είναι πάντα στη μόδα και την άνοιξη μοιάζει απαραίτητο. Φέτος είναι τρομερά στην μόδα όσα έχουν κεντημένες πάνω μεγάλες, πολύχρωμες στάμπες.

  • Με μία πασμίνα σε γίηνη απόχρωση

Για μία πιο απογευματινή ή ακόμα και βραδινή εμφάνιση πάρε μαζί σου μία πασμίνα σε μπεζ, καφέ ή κάποια άλλη γίηνη απόχρωση. Θα δώσει στο λουκ σου έναν τόνο πολυτέλειας. Για ακόμα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα πρόσθεσε μερικά διακριτικά χρυσά αξεσουάρ.

  • Με ένα λευκό, αθλητικό πουλόβερ δεμένο στη μέση

Ένα πουλόβερ δεμένο στη μέση σου είναι ό,τι πιο hot μπορείς να τολμήσεις αυτή την άνοιξη. Στο προτείνει άλλωστε και η Olivia Palermo. Μην έχεις στο μυαλό σου μόνο την επιλογή του τζιν αφού και με το μαύρο φόρεμα μπορεί να δείξει τέλεια.

  • Με λευκό πουκάμισο από μέσα

Το απόλυτο λουκ γραφείο μπορεί να επιτευχθεί απλώς φορώντας ένα κλασικό λευκό πουκάμισο μέσα από ένα μαύρο φόρεμα. Πολύ classy και πάντα στη μόδα.

  • Με καφέ μπότες πάνω από το γόνατο

Μην φοβάσαι την αντίθεση που θα δημιουργήσουν οι ψηλές μπότες σου σε καφέ ή ταμπά απόχρωση με το μίνι μαύρο φόρεμα σου. Το αποτέλεσμα είναι πολύ νεανικό και μοντέρνο ενώ φοριέται από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ για ποτό.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share