Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βρήκαμε στα H&M το απόλυτο σακάκι που δεν θα θες να αποχωριστείς!

Θα το λατρέψεις!

18 Αυγούστου 2021 13:48
Βρήκαμε στα H&M το απόλυτο σακάκι που δεν θα θες να αποχωριστείς!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς στα καταστήματα H&M το αμάνικο, σικ σακάκι που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες και κοστίζει 29,99€! Μπορείτε να το αποκτήσετε με ένα κλικ online ΕΔΩ.

Τα σακάκια τα τελευταία χρόνια έχουν μπει δυναμικά στις γυναικείες ντουλάπες και πλέον έχουν κερδίσει επάξια μια θέση στη λίστα με τα must have κομμάτια.

Το αμάνικο σακάκι από τα καταστήματα H&M είναι αυτό που σου επιτρέπει να το φοράς όλη μέρα καθώς δεν είναι απαραίτητο να το ταιριάξεις με ένα office look. Όσο τολμηρό κι αν σου ακούγεται εμείς έχουμε λατρέψει το συνδυασμό με τα αθλητικά σου παπούτσια, κι αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αγορά, ρίξε μια ματιά στα αθλητικά από τα καταστήματα H&M.

Βρήκαμε στα H&M το απόλυτο σακάκι

Βρήκαμε στα H&M το απόλυτο σακάκι που δεν θα θες να αποχωριστείς!

Περιγραφή

Υφασμένο αμάνικο σακάκι σε ίσια γραμμή με μυτερό πέτο και κούμπωμα με μονό κουμπί μπροστά. Τσέπες με διπλό ρέλι και καπάκι μπροστά, και μονό σκίσιμο πίσω. Με φόδρα.

Κόλαση η τζιν σαλοπέτα από τα H&M - Για all time εμφανίσεις

Εσύ έχεις ανακαλύψει το super item της σεζόν; Πρόκειται για μια τζιν σαλοπέτα με τσέπη στο μπροστινό μέρος.

Το Athensmagazine.gr έκανε τη δική του έρευνα αγοράς και σας παρουσιάζει την πιο in σαλοπέτα από τα καταστήματα H&M που κοστίζει 39,99 ευρώ. Μπορείτε να την βρείτε τόσο στα καταστήματα H&M, όσο και στο e-shop με ένα κλικ ΕΔΩ.

undefined

undefined

Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι βγαίνει σε ανοιχτό μπλε denim. Ακόμα, σας προτείνουμε μια μπλούζα που ταιριάζει με την συγκεκριμένη σαλοπέτα και φυσικά που θα απογειώσει την εμφάνισή σας.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share