Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Online ξεπούλημα στα ZARA: Απίθανο μπλουζάκι μόνο με 3,99 ευρώ

Απογειώστε το στιλ σας με ένα κλικ!

8 Αυγούστου 2021 13:36
Online ξεπούλημα στα ZARA: Απίθανο μπλουζάκι μόνο με 3,99 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα ZARA μια υπέροχη μπλούζα σε απίστευτη τιμή, καθώς κοστίζει μόνο 3,99 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μια μπλούζα με λάστιχο εμπριμέ και βγαίνει σε δύο χρώματα: πορτοκαλί και ροζ.

Το συγκεκριμένο ρούχο σίγουρα θα σας ενθουσιάσει και δε θα θέλετε να το αποχωριστείτε. Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας είτε από κάποιο κατάστημα ZARA είτε online από το eshop με ένα κλικ εδώ. Ωστόσο επειδή εμείς φροντίζουμε για το στυλ σας, σας προτείνουμε να την συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο τζιν σορτσάκι.

ZARA μπλούζα

Μπλούζα ZARA

Μια μικρή περιγραφή

Μπουστάκι από σύμμεικτο ύφασμα με πολυαμίδιο νάϊλον, στρογγυλή λαιμόκοψη και τιράντες.

Υλικά και Φροντίδα

  • EΞΩTEPIKO 92% ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ · 8% ΕΛΑΣΤΙΝΗ
  • ΦOΔPA 92% ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ · 8% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

ZARA: Το φόρεμα που κοστίζει κάτω από 10 ευρώ και θα απογειώσει το στυλ σας!

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει καθημερινά όλα τα fashion items της σεζόν που μπορείτε να τα κάνετε δικά σας με μόνο ένα κλικ! Έτσι λοιπόν μετά από μια έρευνα αγοράς βρήκαμε ένα φόρεμα από τα Zara, με κόστος μόνο 9,99 ευρώ που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα κοντό φόρεμα μαύρο με δαντέλα το οποίο εκτός από στιλάτο είναι και άνετο. Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας online με ένα κλικ εδώ! Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με μια από αυτές τις υπέροχες τσάντες.

ZARA φόρεμα

Φόρεμα ZARA

Αν αγαπάς τις φούστες τότε σίγουρα θα ερωτευτείς αυτή την ψηλόμεση από τα ΖARA

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA την ιδανική φούστα για κάθε τύπο γυναίκας! Συνδυάζεται με μονόχρωμα tops και έχει τιμή σοκ αφού κοστίζει μόνο 25,95 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr προτείνει πάντα τα πιο μοντέρνα κομμάτια της αγοράς και σου δίνει έμπνευση με στιλ! Στα ZARA θα βρεις την φούστα που θα δείχνουν τα πόδια σου ψηλόλιγνα αλλά και η φιγούρα σου σικ!

Αν αγαπάς τις φούστες τότε σίγουρα θα ερωτευτείς αυτή την ψηλόμεση από τα ΖARAΑν αγαπάς τις φούστες τότε σίγουρα θα την ερωτευτείς

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να τη συνδυάσεις με την απόλυτη καλοκαιρινή σου έξοδο, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα που αυτή τη σεζόν κάνουν θραύση.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share