Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

10 υπέροχοι συνδυασμοί ρούχων για να πετύχετε την τέλεια εμφάνιση - Τον 3ο θα τον λατρέψετε!

Η εμφάνισή μας είναι το κλειδί για την επιτυχία!

5 Αυγούστου 2021 12:45
10 υπέροχοι συνδυασμοί ρούχων για να πετύχετε την τέλεια εμφάνιση - Τον 3ο θα τον λατρέψετε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέλουμε να φαινόμαστε όμορφες, λαμπερές και στιλάτες όλες τις εποχές του χρόνου, αλλά μερικές φορές δεν είναι εύκολο να βρεις τους τέλειους χρωματικούς συνδυασμούς. Η εμφάνισή μας είναι το κλειδί για την επιτυχία!

Γι’αυτό, ετοιμάσαμε για σας κάποιες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και να διαλέξετε το ιδανικό χρώμα για τα ρούχα σας.

  • Κόκκινο

Κόκκινο παλτό

Εάν φοράτε κόκκινα ρούχα, ετοιμαστείτε να γίνετε το κέντρο της προσοχής: το χρώμα αυτό είναι για ανθρώπους με πολύ αυτοπεποίθηση. Ένας συνδυασμός κόκκινου και μαύρου είναι πολύ κλασσικός. Μπορείτε να συνδυάσετε ένα ασπρόμαυρο φόρεμα με μαύρο καλσόν και ένα κόκκινο παλτό.

  • Παστέλ

Άσπρο του πάγου

Μην φοβάστε να χρησιμοποιείτε παστέλ αποχρώσεις: είναι η εποχή τους. Η άνοιξη που έρχεται αναμένεται να είναι τρυφερή και συναισθηματική!

  • Άσπρο

Ροζ αποχρώσεις

Το άσπρο συνδυάζεται καλά με τα υπόλοιπα χρώματα. Ταιριάζει πολύ καλά με το μπλε, το κόκκινο και το μαύρο. Ένας τέτοιος συνδυασμός είναι ιδανικός για τη δουλειά.

  • Τζιν

Συνδυασμός ρούχων

Για πολύ καιρό, ο συνδυασμός διαφορετικών αποχρώσεων του τζιν δεν ήταν κάτι που επιδοκιμαζόταν, αλλά τώρα έχει γίνει αρκετά δημοφιλής. Συνδυάστε τα τζιν ρούχα σας. Ο βασικός κανόνας: οι αποχρώσεις δεν πρέπει να είναι ίδιες.

  • Μαρίν

Γκρι με κόκκινη τσάντα

Η Coco Chanel άρχισε να φοράει στολές ναυτών το 1930 και ένα σκούρο παντελόνι με μπλε λωρίδες θεωρείται ακόμα πολύ στιλάτο. Τα χρώματα αυτού του στυλ είναι μπλε, λευκό, μαύρο και κόκκινο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και χρυσά αξεσουάρ για να δημιουργήσετε μία πιο εκλεπτυσμένη εικόνα.

  • Μουσταρδί

Κίτρινο συνδιασμοί

Το μουσταρδί συνδυάζεται τέλεια με καφέ, σοκολατί, μπεζ και κίτρινο. Επίσης, για να δημιουργήστε ένα πιο κλασσικό λουκ, μπορείτε να το συνδυάσετε με βασικά χρώματα όπως λευκό και μαύρο.

  • Marsala

Φούστα μπορντό

Αυτό το πανέμορφο χρώμα πήρε το όνομά του από το κρασί της Σικελίας, Marsala. Αυτή η απόχρωση συνδυάζεται με πολλά άλλα χρώματα. Συνδυάζεται τέλεια όμως με το μαύρο, το άσπρο και το γκρι. Επίσης μπορεί να φορεθεί με μπεζ και καφέ.

  • Ροζ

Ροζ με ριγέ

Φορέστε ένα ροζ φόρεμα για να πετύχετε μία κομψή και θηλυκή εμφάνιση. Συνδυάζεται καλά με άσπρο, μπες, ανοιχτό μπλε, καφέ και μπλε. Ο καλύτερος συνδυασμός είναι με άσπρο.

  • Γκρι

Γκρι με πράσινο

Το γκρι δεν χρειάζεται να είναι ένα βαρετό χρώμα. Είναι το ιδανικό χρώμα για το γραφείο, αν και δεν συνιστάμε να είστε ντυμένες από πάνω μέχρι κάτω με γκρι. Είναι καλύτερο να το συνδυάσετε με πράσινο. Το γκρι ταιριάζει πολύ καλά με όλες τις αποχρώσεις του πράσινου.

  • Μπλε

Μπλε με κίτρινο

Το μπλε είναι ένα από τα πιο αριστοκρατικά χρώματα. Συνδυάζεται καλά με άσπρα, μπεζ και ιβουάρ χρώματα. Επίσης μπορείτε να το συνδυάσετε με καφέ, κόκκινο και κίτρινο.

Ποιος συνδυασμός σας άρεσε περισσότερο;

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share