Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Zara: Υπέροχο εμπριμέ σορτσάκι μόνο 7,99 ευρώ - Τρέξτε να προλάβετε!

Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας!

3 Αυγούστου 2021 14:28
Zara: Υπέροχο εμπριμέ σορτσάκι μόνο 7,99 ευρώ - Τρέξτε να προλάβετε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ κι εμείς δεν έχουμε παρά να σκεφτόμαστε ακόμη τα σορτσάκια, τις αέρινες φούστες, τα φορέματα και τα ανοιχτά παπούτσια. Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.

Έτσι και σήμερα βρήκαμε για εσάς ένα ακόμη κομμάτι και δεν είναι άλλο από το τέλειο εμπριμέ σορτσάκι από την καλοκαιρινή κολεξιόν των καταστημάτων ZARA που κοστίζει μόνο 7,99 ευρώ. Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας με ένα κλικ. Ωστόσο επειδή το Athensmagazine.gr προσέχει το στιλ σας, σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο μπλουζάκι.

Μια μικρή περιγραφή

Εμπριμέ shorts

Ψηλόμεσο σορτς με λάστιχο στη μέση. Κρυφές πλαϊνές τσέπες στη ραφή. Φόδρα

Υπέροχο εμπριμέ σορτσάκι ZARA

Zara: Υπέροχο εμπριμέ σορτσάκι μόνο 7,99 ευρώ

Zara: Απογειώστε τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις με αυτή τη φούστα!

Tο Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει οικονομικά ρούχα που μπορείτε να προσθέσετε στη ντουλάπα σας με μόνο ένα κλικ! Μάλιστα, μιας και είμαστε στη καρδιά του Καλοκαιριού, βρήκαμε για εσάς μια τρομερή φούστα από τα Zara, η οποία κοστίζει 25,95 ευρώ.

Κοιτάζοντας τη νέα κολεξιόν των καταστημάτων ZARA, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μια εμπριμέ φούστα, η οποία εκτός από στιλάτη είναι και άνετη! Κι επειδή φροντίζουμε για την εμφάνισή σας, σας προτείνουμε μπλούζα με το ίδιο σχέδιο που μπορείτε να συνδυάσετε και να το κάνετε σετ!

undefined

undefined

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share