Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βρέθηκε το απόλυτο σουτιέν για τα εξώπλατα!

Η πλάτη θα αποκαλύπτεται όπως της αρμόζει

29 Ιουλίου 2021 14:21
Βρέθηκε το απόλυτο σουτιέν για τα εξώπλατα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Eίναι αλήθεια ότι πολλές φορές έχετε φρενάρει την αγορά ενός ρούχου επειδή η πλάτη ήταν εκτεθημένη και δεν είχατε το κατάλληλο σουτιέν. Λοιπόν, το πρόβλημα έχει ήδη λυθεί.

Αγοράστε όσα εξώπλατα θέλετε, μιας και μιλάμε για την μεγαλύτερη τάση της εποχής -ακόμα και το χειμώνα η πλάτη είναι καμπριολέ.

Φόρεμα

Το μη-σουτιέν, όπως το λένε αυτοί που ξέρουν είναι μια θήκη για το στήθος, χωρίς λουριά και κούμπωμα, σκέτη θήκη, δηλαδή. Ο τρόπος που κρατιέται στη θέση της είναι η σιλικόνη που διαθέτει από μέσα και τα ενισχυμένα «δομικά» υλικά, από τα οποία είναι φτιαγμένη (βλέπε προηγμένη τεχνολογία ινών κλπ).

 Βρέθηκε το απόλυτο σουτιέν για τα εξώπλατα!

Για τις κυρίες που θέλουν λίγη επιπλέον υποστήριξη, αυτά τα αυτοκόλλητα σουτιέν είναι ένα θεϊκό δώρο. Είναι επαναχρησιμοποιήσιμα και πολύ άνετα. Μπορείτε να κολλήσετε ένα σε κάθε πλευρά και να φορέσετε με άνεση το εξώπλατο που ονειρευόσαστε κάνοντας την εμφάνιση της ζωής σας.

Βρέθηκε το απόλυτο σουτιέν

Εάν, πάλι, δε θέλετε τα αυτοκόλλητα σουτιέν, υπάρχουν τα αυκόλλητα για τις θηλές, τα οποία καλύπτουν το σκούρο της επιδερμίδας δημιουργώντας ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

ZARA: Το τρομερό φόρεμα που κοστίζει μόνο 15,99 ευρώ και θα λατρέψετε

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion και να τραβάτε όλα τα βλέμματα πάνω σας.

Αυτή τη φορά κάναμε μια σύντομη έρευνα στο e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων ZARA και το μάτι μας "κόλλησε" στο πιο ιδιαίτερο φόρεμα της σεζόν. Πρόκειται για ένα μακρύ φόρεμα εμπριμέ που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ ανάλογα με το παπούτσι που θα το συνδυάσετε και κοστίζει τώρα μόνο 15,99 ευρώ.

Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας online από το eshop με ένα κλικ εδώ. Παράλληλα το Athensmagazine.gr θα σας πρότεινε να το συνδυάσετε με αυτό το μαύρο τσαντάκι από καταστήματα ΚΕΜ.

Μια μικρή περιγραφή

ΜΑΚΡΥ ΕΜΠΡΙΜΕ ΦΟΡΕΜΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Φόρεμα με V ντεκολτέ και ασορτί φοδραρισμένα κουμπιά. Μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα με λάστιχο σε σχέδιο σφηκοφωλιάς. Λάστιχο στη μέση. Φόδρα. Ασύμμετρο στρίφωμα.

ΥΛΙΚΑ EΞΩTEPIKO

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ΦOΔPA

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ
* ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΤΟΛΙΔΙΑ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

  • Πλύσιμο στο χέρι έως 30ºC
  • Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη / λευκαντικό
  • Σιδέρωμα στους 110ºC max.
  • Όχι στεγνό καθάρισμα
  • Να μην χρησιμοποιείται στεγνωτήριο

Φόρεμα ZARA

 

Ροή ειδήσεων

Share