Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο το ολόσωμο μαύρο μαγιό στα Zara!

"Τρέξτε" να προλάβετε

29 Ιουλίου 2021 08:43
Απίστευτο το ολόσωμο μαύρο μαγιό στα Zara!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Tο Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει καθημερινά όλα τα fashion items της σεζόν που μπορείτε να τα κάνετε δικά σας με μόνο ένα κλικ! Ωστόσο μετά από μια έρευνα αγοράς βρήκαμε ένα μαγιό από τα Zara και πιο συγκεκριμένα από την καινούρια συλλογή που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει!

Πρόκειται για ένα ολόσωμο μαγιό σε μαύρο χρώμα το οποίο είναι στιλάτο και κοστίζει μόνο 25,95 ευρώ. Συγκεκριμένα έχει ντεκολτέ και ακάλυπτους ώμους.

Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας με τον online τρόπο!

Zara μαγιό

Zara ολόσωμο μαγιό

ZARA: Φόρμα πετσετέ σε τιμή έκπληξη - "Τρέξτε" να προλάβετε πριν βγει sold - out

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στο e-shop των καταστημάτων ZARA μια υπέροχη φόρμα για να απογειώσετε το στυλ σας. Εμείς είμαστε εδώ καθημερινά, για να βρίσκουμε για εσάς όλα τα fashion items της σεζόν, σε εκπληκτικές τιμές.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια κοντή πετσετέ φόρμα σε ένα απίστευτο κίτρινο χρώμα που σίγουρα θα πάθετε σοκ όταν το δείτε. Το συγκεκριμένο κομμάτι εκτός από άνετο είναι και στιλάτο για αυτό σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας! Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας με ένα κλικ εδώ!

Μια μικρή περιγραφή

Κοντή φόρμα με υφή πετσετέ. Ίσιο ντεκολτέ και φαρδιές τιράντες που σταυρώνουν στην πλάτη. Τσέπες patch μπροστά. Λάστιχο στη μέση.

ΥΛΙΚΑ

EΞΩTEPIKO
82% ΒΑΜΒΑΚΙ
18% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

  • Πλύσιμο στο πλυντήριο έως 30ºC σύντομο στύψιμο
  • Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη / λευκαντικό
  • Σιδέρωμα στους 110ºC max
  • Όχι στεγνό καθάρισμα
  • Να μην χρησιμοποιείται στεγνωτήριο

Φόρμα πετσετέ ZARA

ZARA: Φόρμα πετσετέ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share