Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τόλμησε το κόκκινο φόρεμα! - Εύκολοι και stylish τρόποι να το φορέσεις

Αποτελεί εύκολη και σίγουρη λύση για να εντυπωσιάσεις

26 Ιουλίου 2021 08:30
Τόλμησε το κόκκινο φόρεμα! - Εύκολοι και stylish τρόποι να το φορέσεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το κόκκινο σαν χρώμα και ειδικά το κόκκινο φόρεμα είναι το σύμβολο της αγάπης και του έρωτα και όποτε και να το φορέσετε επειδή αποτελεί κατηγορία από μόνο του μαγνητίζει τα βλέμματα και ξυπνάει πάθη.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι celebrities ανά την υφήλιο επιλέγουν κατακόκκινα φορέματα στις επίσημες εκδηλώσεις αλλά και στις προσωπικές τους στιγμές.

Το κόκκινο φόρεμα μας ανεβάζει την διάθεση και την ψυχολογία, τονίζει την θηλυκότητα, δίνει έναν τόνο επιβλητικότητας και δημιουργεί ένα αίσθημα υπεροχής.

Είναι πάντα στην μόδα, δεν γνωρίζει εποχές και κατά καιρούς η μανία για το κόκκινο ανεβαίνει κατακόρυφα, σίγουρα θα έχετε ακούσει για κόκκινα χείλη, κόκκινα μαλλιά, κόκκινα νύχια, κόκκινα ΟΛΑ !! Εάν θέλετε και εσείς να ανεβάσετε το θερμόμετρο στα ύψη τολμήστε να φορέσετε ένα κόκκινο φόρεμα απλά προσέξτε να το συνδυάσετε σωστά.

Συμβουλές για να συνδυάσετε ένα κόκκινο φόρεμα

Εάν έχετε σκούρα επιδερμίδα ότι κόκκινο και να φορέσετε θα σας κολακεύει το ίδιο καλά, όσο πιο ανοικτή επιδερμίδα έχετε τόσο πιο σκούρο κόκκινο πρέπει να φορέσετε αλλιώς κινδυνεύετε να φανείτε χλωμή και άτονη.

  • Προτιμήστε μονόχρωμα αξεσουάρ. Το κόκκινο ταιριάζει καλύτερα με το μαύρο και το χρυσό και δευτερευόντως με το ασημί. Καλύτερα θα ήταν τα παπούτσια και η τσάντα που θα βάλλετε να έχουν την ίδια απόχρωση και να αποφύγετε το τρίτο χρώμα που θα περιπλέξει περισσότερο τα πράγματα.
  • Το μονόχρωμο κόκκινο φόρεμα είναι πολύ εντυπωσιακό από μόνο του και φροντίστε να το συνοδέψετε με διακριτικά αξεσουάρ που δεν θα το ανταγωνίζονται κρατώντας ισορροπία στο συνολικό look σας.
  • Βάψτε τα χείλη σας κόκκινα αλλά εάν νομίζετε ότι η εμφάνισή σας θα είναι εκκεντρική προτιμήστε το μακιγιάζ σας να είναι σε κοντινή απόχρωση με το κόκκινο φόρεμα που φοράτε.

 Τόλμησε το κόκκινο φόρεμα - 4+1 stylish τρόποι να το φορέσεις

Αυτοσχεδιάστε και πειραματιστείτε με το κόκκινο φόρεμα

Το μήκος του φορέματος που θα βάλετε. Εάν δεν είστε πρώτο μπόι αλλά έχετε λεπτές και γυμνασμένες γάμπες βάλετε κοντό φόρεμα για να τις αναδείξετε αντιθέτως προτιμήστε maxi κόκκινο φόρεμα ειδικά το καλοκαίρι.

  • Το είδος των παπουτσιών. Από flat μπαλαρίνα μέχρι δωδεκάποντο πέδιλο όλα ταιριάζουν με το φόρεμά σας. Για πιο sexy look επιλέξτε κλασική μαύρη η κόκκινη γόβα.
  • Τα μαλλιά σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα φροντισμένο χτένισμα, αφού όλα τα χτενίσματα είναι κατάλληλα απλά εξαρτώνται από την διάθεση, το κέφι και τον χρόνο που θα διαθέσετε.
  • Μακιγιάζ και νύχια. Όπως είπαμε και νωρίτερα για το μακιγιάζ έτσι και με τα νύχια εκτός από μαύρο χρώμα που ταιριάζει απόλυτα μπορείτε να τα βάψετε στην ίδια η σε κοντινή απόχρωση με το φόρεμά σας.

Τόλμησε το κόκκινο φόρεμα!

Ανακεφαλαιώνοντας ένα κόκκινο φόρεμα ενώ θεωρείτε και ακούγεται δεσμευτικό είναι η ιδανική επιλογή για να σας κάνει να ξεχωρίσετε από το πλήθος οπουδήποτε και αν εμφανιστείτε.

Και μην ξεχνάτε πως σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει οι άνδρες κοιτάζουν περισσότερο τις γυναίκες που φορούν κόκκινα. Κι αν έχετε αγόρι και θέλετε να προκαλέσετε την ερωτική του διάθεση μην το σκέφτεστε καθόλου!1

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share