Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εσπαντρίγιες: Δες πώς θα τις φορέσεις στιλάτα αυτό το καλοκαίρι!

Καλοκαιρινό παπούτσι για όλες τις ώρες

18 Ιουλίου 2021 13:30
Εσπαντρίγιες: Δες πώς θα τις φορέσεις στιλάτα αυτό το καλοκαίρι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι espadrilles είναι ένα ξεκάθαρα καλοκαιρινό παπούτσι που μας βγάζει ασπροπρόσωπες σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις, από τις αρχές της Άνοιξης μέχρι το φθινόπωρο.

Φτιαγμένες από φυσικά υλικά δίνει στο πόδι μία άνεση τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες ενώ λόγω της μεγάλης ποικιλίας που υπάρχει στα σχέδια της μπορείς να τις επιλέξεις για όλες τις ώρες της ημέρας.

Πλατφόρμες ή flat διαλέγεις αυτό το style που θες και τις φοράς στην πόλη αλλά και στο νησί αργότερα στις διακοπές σου. Αγαπημένο παπούτσι για τις γαλλίδες που ξέρουν πως να έχουν ένα effortless style, δεν τις αποχωρίζονται το καλοκαίρι.

Σήμερα θα κάνουμε ένα τέλειο style class με styling tipς ώστε να πάρεις πολλές ιδέες πως να συνδυάσεις τις αγαπημένες espadrilles ή να σε πείσουμε να αγοράσεις ένα παπούτσι που πραγματικά είναι forever κομμάτι.

  • Από το γραφείο..για ένα coktail

Mπορείς να τις συνδυάσεις με ένα tailored παντελόνι και κομψό πουκάμισο για το office look σου, ενώ με το ίδιο σύνολο μπορείς να συνεχίσεις τις βόλτες σου αργότερα για ένα χαλαρωτικό ποτό με φίλους. Εδώ η επιλογή σου πρέπει να είναι πλατφόρμα και σε basic χρώμα, ,μαύρο ή λευκό για safe αποτέλεσμα. Η raffia τσάντα είναι ok αλλά και η καθημερινή σου δερμάτινη συνδυάζεται σωστά με ένα τέτοιο σύνολο.

  • Κάντο όπως οι γαλλίδες

Οι γαλλίδες αγαπάνε τις εσπαντρίγιες και τις έχουν ψηλά στις προτιμήσεις τους πέρα από trends και τάσεις. Το αγαπημένο τους look είναι polka dots φούστα με broderie top και ψάθινη τσάντα. Δοκίμασε το και εσύ κάνοντας μία εμφάνιση για την πόλη με αέρα απο γαλλική εξοχή, απέφυγε τα πολλά κοσμήματα και κράτησε χαλαρό hair style.

 Εσπαντρίγιες: Δες πώς θα τις φορέσεις στιλάτα αυτό το καλοκαίρι!

  • Καλεσμένη σε γάμο

Ναι σου έχω γράψει άπειρες φορές ότι με ένα χαλαρό boho φόρεμα σε γάμο σε νησί τα σανδάλια είναι η καλύτερη επιλογή, τώρα λοιπόν θα σου δώσω μία ακόμη εναλλακτική: εσπαντρίγιες! Διάλεξε ένα σχέδιο με lace up δέσιμο και δημιούργησε το τέλειο wedding guest look!

  • Tomboy με εσπαντρίγιες

Τα κορίτσια που αγαπούν αυτό το style δύσκολα αποχωρίζονται τα men’ s style παπούτσια ή τα sneakers. Παρόλα αυτά οι espadrilles γίνονται άνετα κομμάτι του tomboy look αρκεί να είναι μονόχρωμες και minimal. Mε το αγαπημένο σου jean και ένα απλό t shirt έχεις το τέλειο city ντύσιμο.

  • Σοφιστικέ

Μπορεί στο μυαλό σου οι εσπαντρίγιες να είναι το τέλειο παπούτσι για ένα boho style αλλά μπορείς να τις συνδυάσεις και σε ένα απόλυτα σοφιστικέ look. Διάλεξε minimal γραμμές και basic χρώματα για να πετύχεις αυτό τον συνδυασμό και κράτησε μία statement τσάντα, έτσι θα έχεις μία εμφάνιση που δεν θυμίζει καθόλου bohemian style.

  • Androgyne

Πως θα εντάξεις ένα κομμάτι σαν τις espadrilles σε ένα androgyne σύνολο; Tα βήματα είναι απλά, δημιούργησε ένα total black σύνολο με παντελόνι και πουκάμισο και συνδύασε τα με flat δερμάτινες espadrilles ώστε να έχεις ένα τέλειο men’s style.

 Εσπαντρίγιες: Δες πώς θα τις φορέσεις

  • Αγαπημένα floral

Σίγουρα το αγαπημένο print για αυτά τα παπούτσια είναι το floral, είναι σαν να έχουν φτιαχτεί το ένα για το άλλο. Συνδύασε τις εσπαντρίγιες σου με cute floral φορέματα και κράτησε μία ψάθινη τσάντα ώστε να δημιουργήσεις το τέλειο summer outfit.

  • Διακοπές

Ε ναι για τις διακοπές δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι το ζευγάρι παπούτσια που θα χαρείς περισσότερο, το ύψος είναι δικό σου θέμα από flat μέχρι πλατφόρμα, και βέβαι θα γίνει πιο σωστός συνδυασμός με αέρινα ρούχα και άνετα σύνολα. Συνδύασε τις με ψάθινα καπέλα μαντήλια στα μαλλιά και μικρά χρυσά κοσμήματα.

  • Αγαπημένα maxi φορέματα

Τα μακριά φορέματα είναι από τις πιο δυνατές επιλογές για τα καλοκαιρινά σου look, τώρα θα έχεις και το σωστό παπούτσι αφού οι espadrilles συνδυάζονται άψογα με αυτό ρούχο. Πλατφόρμες ή χαμηλές διάλεξε αυτή που θα αναδείξει καλύτερα το σωματότυπο σου και απογείωσε το city look σου.

 

Ροή ειδήσεων

Share