Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Η Κίρα Νάιτλι στην καραντίνα φορούσε καθημερινά Chanel

Ούτε casual ούτε πιτζάμες

11 Ιουνίου 2021 08:59
Η Κίρα Νάιτλι στην καραντίνα φορούσε καθημερινά Chanel
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποδεικνύοντας ότι μερικές φορές, οι διασημότητες δεν είναι καθόλου σαν εμάς, η Keira Knightley είπε σε πρόσφατη συνέντευξη ότι η γκαρνταρόμπα της κατά τη διάρκεια της καραντίνας δεν ήταν casual ούτε περιελάμβανε πιτζάμες. Παράλληλα, δες ποια χρώματα θα δώσουν άλλο στυλ στην εμφάνισή σου.

Ναι, όταν οι περισσότερες από εμάς ψώνιζαν loungewear, η Knightley αποφάσισε ότι το lockdown ήταν η τέλεια στιγμή για να φορέσει όλα τα Chanel που έχει συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια.

Η βρετανίδα ηθοποιός Κίρα Νάιτλι

Η Knightley εξήγησε ότι ήθελε να απολαύσει τα πράγματα που έχει στην ντουλάπα της, αντί να ασχολείται με την “τρομακτική” ατμόσφαιρα έξω από τον Chanel κόσμο της. Ήταν για το παιδί της, πρόσθεσε, λέγοντας ότι έπλεκε στα μαλλιά της μικρής της Chanel κορδέλες και εκμεταλλεύτηκε κάθε ευκαιρία να την ντύσει με κοστούμια.

«Φορούσα κόκκινο κραγιόν κάθε μέρα, και κάθε κομμάτι Chanel που είχα στη ντουλάπα μου και η κόρη μου Edie έβαζε κορδέλες Chanel στα μαλλιά και φτερά νεράιδας», είπε.

H Knightley είναι το πρόσωπο του αρώματος Coco Madamoiselle της Chanel από το 2007. Aυτός λοιπόν είναι αρκετός χρόνος για να έχει αρκετά τουίντ σακάκια, φορέματα Υψηλής Ραπτικής και άλλα ξεχωριστά κομμάτια κρεμασμένα στη ντουλάπα της. Ακόμη και το νυφικό της ήταν Chanel.

“Σκέφτηκα,” Ποιο είναι το νόημα να κάθονται στην ντουλάπα τόσα υπέροχα πράγματα, όταν όλα είναι τόσο τρομαχτικά έξω; ” Ένιωσα ότι ήταν πολύ σημαντικό να είμαι πραγματικά χαρούμενη για τα παιδιά! ” εξήγησε.

Ο σύζυγος της Knightley, James Righton, απέφυγε επίσης τις φόρμες. Η Knightley πρόσθεσε ότι μπήκε κι εκείνος στο παιχνίδι, φορώντας “μια σειρά από Gucci κοστούμια”, ενώ η μαμά και η κόρη ήταν ντυμένες με τα Chanel τους.

Η Κίρα Νάιτλι στην καραντίνα φορούσε καθημερινά Chanel

«Λουκέτα» και από τον οίκο Chanel λόγω κορωνοϊού

Ο γαλλικός οίκος ένδυσης υψηλής ραπτικής και πολυτελών αξεσουάρ Chanel διακόπτει προσωρινά την παραγωγή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο όμιλος κλείνει τα εργοστάσια στη Γαλλία, την Ελβετία και την Ιταλία για τις επόμενες δύο εβδομάδες.
«Ο οίκος Chanel έλαβε την απόφαση, σε συμφωνία με τις πιο πρόσφατες οδηγίες της κυβέρνησης, να κλείσει το σύνολο των παραγωγικών της εγκαταστάσεων στη Γαλλία, την Ιταλία και την Ελβετία [ωρολογοποιία] καθώς και τα τμήματα υψηλής ραπτικής, έτοιμων ενδυμάτων, métiers d’art και κοσμημάτων» τονίζεται στην σχετική σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν έχει τονίσει ότι οι πολίτες πρέπει να μείνουν στα σπίτια τους για 15 μέρες.

«Λουκέτα» και από τον οίκο Chanel λόγω κορωνοϊού

Ο όμιλος πολυτελών ειδών δεσμεύθηκε ότι οι εργαζόμενοι θα λάβουν αμοιβές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ο γαλλικός οίκος ανακοίνωσε νωρίτερα ότι ακυρώνεται η επίδειξη μόδας της συλλογής cruise που είχε προγραμματιστεί για τον Μάιο στο Κάπρι.

Ο ανταγωνιστικός ιταλικός οίκος πολυτελούς ένδυσης και αξεσουάρ, Gucci έχει ήδη κλείσει τα εργοστάσια στις περιφέρειες Τοσκάνη και Μάρκε μέχρι τις 20 Μαρτίου, αλλά είναι πιθανό να παραταθεί η διακοπή της παραγωγής, καθώς η Ιταλία βρίσκεται ακόμη σε καθολικό αποκλεισμό.

Φέτος το καλοκαίρι η μόδα είναι... ρετρό

Μετά από αρκετούς μήνες θα βγούμε από το σπίτι μας. Θα ντυθούμε, να μακιγιαριστούμε, θα φορέσουμε το αγαπημένο μας άρωμα και θα πάμε επιτέλους να πιούμε καφέ και ποτέ σαν άνθρωποι.

Η καραντίνα έφερε αλλαγές στη μόδα, η οποία συνδέεται με την ψυχολογία μας. Γι' αυτό, φέτος το καλοκαίρι το ρετρό στυλ θα φορεθεί πολύ, καθώς θα έχει άρωμα από την δεκαετία του '70.

Οι τάσεις #summer2021, είναι σίγουρα πιο fun. Αυτό αφορά και τα designs αλλά και τις σιλουέτες των ρούχων. Οι καλοκαιρινές τάσεις του 2021 είναι νεανικές και αποπνέουν ζωντάνια. Σαν να μας παροτρύνουν να φορέσουμε τα crochets μας και να βγούμε έξω να ζήσουμε τη ζωή. Ετοιμάσου, λοιπόν, να δεις έντονα prints, rainbow χρώματα και τον μαξιμαλισμό στο peak του. Η νοσταλγία που προσφέρουν οι καλοκαιρινές τάσεις του 2021 είναι ό,τι χρειαζόμαστε για να ξεκινήσουμε την καλοκαιρινή σεζόν, δυναμικά.

Crochet

Το crochet στυλ θα φορεθεί πολύ αυτό το καλοκαίρι

Mules

Mules παπούτσια

Χρωματιστά γυαλιά ηλίου

Χρωματιστά γυαλιά ηλίου

Psychedelic Prints

Φόρεμα με Psychedelic prints

Φόρεμα σε γραμμή Α

Φόρεμα κοντό σε Α γραμμή

H A γραμμή ήταν μια τάση που προέκυψε στα 60s αλλά διέπρεψε πραγματικά στα 70s, λόγω της ενδυματολογικής απελευθέρωσης της εποχής.

Metalics

Τα Metalics θα φορεθούν πολύ φέτος

Τα metallics ήταν συνυφασμένα με τη μόδα του 70, όταν η ντίσκο μπήκε στις ζωές των ανθρώπων.

Τα outfits που θα κυριαρχήσουν μετά το τέλος του lockdown

Το άνοιγμα του λιανεμπορίου και ο ερχομός του καλοκαιριού σηματοδοτούν σιγά- σιγά την έξοδό μας από το lockdown. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορούμε να μετακινούμαστε με μεγαλύτερη ευκολία, αλλά και πως θα κάνουμε επιτέλους shopping που θ' ανανεώσει την ψυχολογία και την γκαρνταρόμπα μας.

Το #shoppingtherapy που όλες οι γυναίκες λατρεύουμε, αλλά σχεδόν έναν χρόνο δεν μπορούσαμε να κάνουμε με τον τρόπο που θέλαμε και είχαμε συνηθίσει, επιστρέφει έστω και με την χρήση του 13032.

Η τάση της νέας σεζόν επιτάσσει χρωματικά και φλοράλ ρούχα, αλλά και τα αγαπημένα μας μονόχρωμα που παραμένουν πάντα διαχρονικά.

Αν είσαι λάτρης του μαύρου μπορείς να συνεχίσεις να το φοράς και να το συνδυάσεις μ' ένα λευκό ή χρωματιστό t-shirt, είτε με πέδιλο είτε με sneakers τα οποία θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

Αν αγαπάς τα πολύχρωμα χρώμα, μπορείς να το πετύχεις μ' ένα συνδυασμό χρωμάτων, αρκεί να είναι ο σωστός και να μην ξεφύγεις του επιθυμητού αποτελέσματος.

Παρακάτω θα δεις μερικές ιδέες, για ευκολοφόρετα και στιλάτα outfits.

Αυτά τα outfits θα κυριαρχήσουν

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει συνδυάσει το καφέ με το λευκό

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια από τις καλοντυμένες της ελληνικής showbiz και συχνά παραδίδει μαθήματα στυλ και μέσα από το instagram της.

Αυτό το πορτοκαλί φόρεμα μπορείς να το βάλεις και με πέδιλο και με sneakers

Ένα τέτοιο φόρεμα μπορείς να το φοράς από το πρωί έως το βράδυ είτε με sneakers είτε με πέδιλο. Παράλληλα, διάβασε για το φόρεμα που κάνει μόνο 19.90 και έχει ήδη ξεπουλήσει.

Το black and white outfit είναι από τα πιο αγαπημένα

Το black and white outfit είναι από τα πιο διαχρονικά στυλ όλο τον χρόνο. Ένα τέτοιο outfit μπορείς να το συνδυάσεις με sneakers, πέδιλο και γόβα.

Φούστα με sneakers και oversized t-shirt

Φούστα μακριά ή κοντή με oversized t-shirt και sneakers ένα στυλ που θα λατρέψετε και θα σας βολέψει.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share