Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021

ZARA: Το μαύρο μπικίνι που έχει γίνει ανάρπαστο και το μυστικό κατάστημα με τις προσφορές

Θα ξετρελαθείτε

27 Μαΐου 2021 13:49
ZARA: Το μαύρο μπικίνι που έχει γίνει ανάρπαστο και το μυστικό κατάστημα με τις προσφορές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γι' αυτό το μαύρο μπικίνι από τη νέα συλλογή, «τσακώνονται» στα καταστήματα Zara για να το προλάβουν. Είναι το must have item του φετινού καλοκαιριού!

Το Athensmagazine.gr σου βρήκε για ακόμα μια φορά ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά! Μιλάμε φυσικά για ένα μαγιό και συγκεκριμένα μπικίνι που έχει την πιο σικ και διαχρονική απόχρωση: μαύρη.

Γίνονται ουρές στα καταστήματα για να προλάβουν να το πάρουν καθώς κοστίζει μόνο 15,95 ευρώ.

Μπικίνι μαύρο ZARA

Μπικίνι μαύρο ZARA

ΒΡΑΚΑΚΙ ΜΠΙΚΙΝΙ ΜΕ ΔΟΜΗ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
15,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 0501/206

Βρακάκι μπικίνι brazilian με λουριά στα πλάγια.

ZARA: Μάθε τα πάντα για το μυστικό κατάστημα

Αυτό είναι το μυστικό κατάστημα Zara με προσφορές που μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε πως υπάρχει.... Εσείς είχατε ακούσει για Zara outlet;

Νομιζατε ότι το shopping στη Zara ήταν ήδη ωραίο και προσιτό; Ξανασκεφτείτε το. Επιτρέψτε μας να επιστήσουμε την προσοχή σας στα Lefties, το οutlet Zara κατάστημα που (πιθανότατα) δεν έχετε ακούσει ποτέ!

Με ένα όνομα που προέρχεται από τα “leftovers” η αλυσίδα ξεκίνησε αρχικά από την εταιρεία της Zara, Inditex για να μπορέσει να πουλήσει το πλεόνασμα της προηγούμενης σεζόν σε μειωμένες τιμές.


Αλλά, το πιστεύετε είτε όχι, αυτό δεν είναι ένα νέο εγχείρημα – το πρώτο κατάστημα Lefties άνοιξε το 1993 – και τώρα φαίνεται ότι η Inditexσχεδιάζει να επεκτείνει την outlet δραστηριότητά της. Με τις τιμές κατά μέσο όρο στο ένα τρίτο κάτω από τη Zara, το Lefties έχει τη δυνατότητα να γίνει μια σοβαρή και υπολογίσιμη high street δύναμη.

Αρχικά, όλα τα καταστήματα είχαν την βάση τους στην Ισπανία, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν ανοίξει υποκαταστήματα στην Πορτογαλία, το Μεξικό, τη Ρωσία και το Κατάρ ενώ συνολικά, υπάρχουν πλέον περισσότερα από 150.

Ένας πρόσφατα ανανεωμένος ιστότοπος, μια γυαλιστερή καμπάνια και αρκετά ανανεωμένα καταστήματα (καθώς και μια πρόσληψη νέων σχεδιαστών), δείχνει την προετοιμασία για περαιτέρω διεθνή επέκταση.

“Πιστεύω ότι θα μπορούσαν να εξάγουν το εμπορικό σήμα σε άλλες χώρες όπου η Inditex έχει μεγάλη παρουσία, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία”, ανέφερε ο Carlos Hernandez σύμβουλος της εταιρείας Planet Retail στο Reuters. “Η Ισπανία δεν είναι η μόνη χώρα όπου η οικονομική κρίση έχει επιπτώσεις.”

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ακόμη σχέδια για λανσάρισμα στην Ελλάδα και η φύση του αποθέματος δεν επιτρέπει προς το παρόν τη δημιουργία ενός νέου e-shop (μπορούμε να αναζητήσουμε τη συλλογή τους μόνο σε κατάστημα), αξίζει όμως να το παρακολουθήσουμε.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share