Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA: 5 πλεκτά φορέματα και 7 στιλάτες φούστες που θ' απογειώσουν το στυλ σου

Καιρός για ανανέωση

19 Μαΐου 2021 15:23
ZARA: 5 πλεκτά φορέματα και 7 στιλάτες φούστες που θ' απογειώσουν το στυλ σου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μόδα αλλάζει συχνά και κάνει κύκλους, αφού κάθε χρόνο βλέπουμε να επιστρέφουν ρούχα παλαιότερων δεκαετιών.

Επίσης, η μόδα απαιτεί και συνδυασμό διαφόρων σχεδίων και υλικών. Εάν θες να κάνεις την διαφορά δεν έχεις παρά να τολμήσεις.

Το Athensmagazine.gr, έψαξε και βρήκε για σένα τα 5 πλεκτά φορέματα και τις 7 στιλάτες φούστες από το ZARA που θ' απογειώσουν το στιλ σου.

Οι Οίκοι μόδας αλλά και το street style υιοθέτησε την τάση των πλεκτών φορεμάτων από το χειμώνα και ειδικά εν μέσω καραντίνας το κομμάτι αυτό λειτούργησε σωστά στα homewear, αφού είναι άνετο και βολικό και μπόρεσε επάξια να αντικαταστήσει τις φόρμες μέσα στο σπίτι. Τώρα, όμως, που βγαίνουμε... παραέξω, συνεχίζουμε μεν να το φοράμε αλλά το σετάρουμε με διαφορετικό τρόπο, έτσι ώστε να αποτελεί εύκολα ένα all-day κομμάτι για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις.

Πώς θα το φορέσεις σε all-day looks

Πλεκτό φόρεμα από ZARA

Γήινες αποχρώσεις, μονόχρωμοι συνδυασμοί και αθλητικά παπούτσια χαρίζουν στιλ και ολοκληρώνουν την εμφάνισή σου με χαλαρή και cool διάθεση το πρωί. Μίνιμαλ σιλουέτες, σκίσιμό στο πλάι και ανοιχτή πλάτη σε ένα εντυπωσιακό κομμάτι που θα συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα ή τα αγαπημένα σου mules και πέδιλα το πλεκτό φόρεμα φοριέται και το βράδυ αν συνδυαστεί σωστά.

Εάν επιλέξεις ένα κομμάτι σε nude τόνους, μπορείς να το απογειώσεις με μια ζώνη-αλυσίδα στη μέση και αξεσουάρ με χρυσαφί λεπτομέρειες.

Στην περίπτωση που το φόρεμά σου έχει τιράντες, χρησιμοποίησέ το όπως ακριβώς το lingerie dress, δηλαδή φόρεσέ το με ένα top από μέσα το πρωί και για το βράδυ άφησέ το να κάνει fashion statement.

Για να είσαι ακόμα περισσότερο to-the-point, επίλεξε ένα κομμάτι με ρίγες, καλύτερα μάξι, και συνδύασέ το με sneakers ή platforms. Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση θα μοιάζεις σαν να έχεις έρθει κατευθείαν από τα 70s, ίσως και με την πρωταγωνίστρια του The Serpent.

5 προτάσεις από το ZARA

Πλεκτά οικονομικά πλεκτά φορέματα από το ZARA

Πλεκτά πλεκτά φορέματα από το ZARA

Πλεκτά οικονομικά πλεκτά φορέματα από το ZARA

Πλεκτά οικονομικά πλεκτά φορέματα από το ZARA

Εντυπωσιακό πλεκτό φόρεμα από το ZARA

7 stylish φούστες

Οι φούστες είναι το γυναικείο κομμάτι που ναι μεν υπάρχει σε όλες τις ντουλάπες αλλά δεν είναι η πρώτη μας επιλογή για να ντυθούμε.

Ο λόγος; Τα φορέματα τα τελευταία χρόνια είναι αυτό το θηλυκό ρούχο που προτιμάμε οι περισσότερες, ειδικά τώρα που φτιάχνει ο καιρός και κυρίως το καλοκαίρι, γιατί δεν έχουμε να προβληματιστούμε με το σετάρισμα, ενώ είναι πιο girly και κομψά - τουλάχιστον έτσι πιστεύουμε. Ας δούμε όμως πώς καταρρίπτεται ο μύθος για να αγκαλιάσουμε ξανά τις φουστίτσες των παιδικών μας χρόνων, πιο μοντέρνες και stylish, επιλέγοντας μία από τις sold out προτάσεις του Zara.

Ποια φούστα να επιλέξω

Το street style είναι ένας μίνι οδηγός μόδας για να δούμε ποιες φούστες είναι στη μόδα και πώς θα τις εντάξουμε στα καθημερινά μας looks. Οι μάξι όπως φαίνεται έχουν την τιμητική τους και αυτό το καλοκαίρι, καθώς είναι βολικές, ταιριάζουν σε όλους σχεδόν τους σωματότυπους με το κατάλληλο styling, φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ ακόμα και με το μαγιό μας στην παραλία.

Μπορείς να τις ταιριάξεις με όλα σου τα tops, ακόμα να τις φορέσεις με oversized σακάκια και bralette ή midriff και γιατί όχι με slandals ή τις καλοκαιρινές σου πλατφόρμες. Με μια μάξι φούστα θα δημιουργήσεις διαφορετικά στυλ, οπότε το Zara είναι εδώ για να σου προτείνει μία για κάθε τάση. Παράλληλα, δείτε το κορμάκι που κάνει μόνο 9.95€ και μπορείτε να το συνδυάσετε με πολλές φούστες.

Οι τάσεις στις φούστες

Denim

Φούστα από τα ZARA

Με σκίσιμο στο κέντρο γίνεται πιο sexy και θηλυκή. Φόρεσέ την με ένα lace bronderie top. (€19,95)

Knit

Knitt από τα ZARA

Πλεκτή και σε στενή γραμμή, θα αναδείξει τις καμπύλες σου. Σε μπεζ χρώμα, ακόμα καλύτερα. (€15,95)

Pleates

Pleates φούστα από το ZARA

Διαχρονικό και κλασικό κομμάτι, μια πλισέ φούστα έχει τον τρόπο της για να αναδείξει τον feminine χαρακτήρα σου. (€29,95)

Boho

Boho φούστα από τα ZARA

Από τα... παιδιά των λουλουδιών μέχρι σήμερα, αυτή η φούστα δεν θα σε πάει μόνο στη συναυλία του αγαπημένου σου συγκροτήματος! (€22,99)

Floral

Floral φούστα από το ZARA

Αναδεικνύει τον ρομαντισμό σου και την κομψότητά σου. Φόρεσέ την με ένα crop cut-out top και άσε τα βλέμματα να πέσουν πάνω σου. (€29,95)

Crochet

crochet φούστα από τα ZARA

Με διαφάνεια στην πλέξη, μπορείς να τη φορέσεις και στον καλοκαιρινό γάμο της καλύτερής σου φίλης. (€39,95)

Pareo-skirt

Φούστα παρεό από το ZARA

Θάλασσα, ήλιος και το αγόρι μου... Φόρεσέ την με το μαγιό σου και ένα ψάθινο καπέλο το πρωί και θα είσαι έτοιμη για τις πρώτες στυλάτες εμφανίσεις στην παραλία. (€22,99)

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share