Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ZARA: Προλάβετε την πιο hot τάση στις τσάντες σε τιμή σοκ

Κάντε το δικό σας πριν βγει sold out

7 Μαΐου 2021 15:49
ZARA: Προλάβετε την πιο hot τάση στις τσάντες σε τιμή σοκ

Οι τσάντες και τα παπούτσια είναι η αδυναμία κάθε γυναίκας και αυτό γιατί είναι από τα κομμάτια που ολοκληρώνουν κάθε σύνολο. Έτσι λοιπόν το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε στα καταστήματα ZARA ένα υπέροχο καπιτονέ τσαντάκι με χρυσή αλυσίδα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα τσαντάκι που βγαίνει σε έξι υπέροχα χρώματα και που είναι ένα από τα πιο hot items της σεζόν. Μην το σκέφτεστε, κάντε το δικό σας online, από το eshop των καταστημάτων ZARA, με ένα κλικ εδώ, στην τιμή των 22,95 ευρώ. Ωστόσο εμείς σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο μαύρο jacket από τα καταστήματα ZARA.

Τσαντάκι ZARA

Μια μικρή περιγραφή

Τσάντα ώμου διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα. Καπιτονέ εξωτερικό μέρος. Λουρί ώμου με χοντρή αλυσδία. Φόδρα με τσέπη. Μαγνητικό κούμπωμα.

HEIGHT X LENGTH X WIDTH: 13,5 X 20,5 X 5 CM

ZARA: Κάνε δικά σου τα απόλυτα σανδάλια με 14.99€

Tο Athensmagazine.gr, επειδή φροντίζει για εσάς και το στιλ σας, έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε τα τέλεια καλοκαιρινά σανδάλια από τα Zara, τα οποία πρέπει να τα αγοράσεις! Μάλιστα, είναι και πολύ οικονομικά, αφού κοστίζει μόνο 14.99€.

Τέλεια σανδάλια από το Zara

Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ, είτε με τζιν είτε με φόρεμα. Παράλληλα, δες τα mom jeans των Pull & bear μόνο με 19.99€

Τα σανδάλια από το Zara κάνουν μόνο 14.99€

Για να κάνεις on line την αγορά σου μπες ΕΔΩ

Τα χρώματα που θα δώσουν άλλο στυλ στην εμφάνισή σου

Ήρθε ο καιρός να βάλεις το χρώμα στη ζωή σου και στην εμφάνισή σου.

Αυτό το καλοκαίρι, το χρώμα κυριαρχεί στα #outfits μας και πρέπει ν' ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας και να δώσουμε άλλο αέρα στην εμφάνισή μας. Τολμήστε το για να είστε μέσα στη μόδα.

Τα χρώματα έρχονται να μας φτιάξουν τη διάθεση και να μας γεμίσουν με αισιοδοξία γι' αυτό πρέπει να το τολμήσουμε και να μην διστάσουμε να πειραματιστούμε με διάφορους χρωματιστούς συνδυασμούς. Παράλληλα, διάβασε τα tips για μεγάλο στήθος και τι ρούχα ταιριάζουν.

Τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν είναι:

ροζ

Οι περισσότερες από εμάς το λατρεύουμε, αλλά λίγες τολμάμε να το φορέσουμε. Τώρα, μπορείς να το κάνεις χωρίς φόβο, αλλά με πάθος. Όσο πιο φωτεινό, τόσο το καλύτερο. Το ροζ μπορούμε να το φορέσουμε σε φορέματα, φούστες, πουκάμισα ακόμη και αξεσουάρ. Αυτό το χρώμα μας φτιάχνει τη διάθεση και σίγουρα θα κάνουμε τη διαφορά.

Το ροζ θα κυριαρχήσει φέτος το καλοκαίρι

Γαλάζιο

Πρόκειται για ένα δροσερό χρώμα που σίγουρα θα ταιριάξει απόλυτα με το αγαπημένο σου τζιν, αλλά και το άσπρο παντελόνι. Επίσης, το γαλάζιο φόρεμα είναι μια ωραία πρόταση από το πρωί έως το βράδυ.

Το γαλάζιο θα φορεθεί πολύ φέτος το καλοκαίρι

Lime Green

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο χρώμα που θα δώσει ένα διαφορετικό στιλ στο #outfit σου. Ιδανικό σε μπλούζες και πουκάμισα που μπορείς να συνδυάσεις με το τζιν σου, αλλά και με το λευκό σου παντελόνι.

Lime Green τέλειο για το καλοκαίρι

Λευκό

Μπορεί να είναι από τα χρώματα που φοβάσαι, αλλά το φετινό καλοκαίρι θα κυριαρχήσει. Εκτός από t-shirt μπορείς να το δοκιμάσεις σε παντελόνι, φούστα και φόρεμα.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share