Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα χρώματα που θα δώσουν άλλο στυλ στην εμφάνισή σου

Θα τα λατρέψεις

2 Μαΐου 2021 18:13
Τα χρώματα που θα δώσουν άλλο στυλ στην εμφάνισή σου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήρθε ο καιρός να βάλεις το χρώμα στη ζωή σου και στην εμφάνισή σου.

Αυτό το καλοκαίρι, το χρώμα κυριαρχεί στα #outfits μας και πρέπει ν' ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας και να δώσουμε άλλο αέρα στην εμφάνισή μας. Τολμήστε το για να είστε μέσα στη μόδα.

Τα χρώματα έρχονται να μας φτιάξουν τη διάθεση και να μας γεμίσουν με αισιοδοξία γι' αυτό πρέπει να το τολμήσουμε και να μην διστάσουμε να πειραματιστούμε με διάφορους χρωματιστούς συνδυασμούς. Παράλληλα, διάβασε τα tips για μεγάλο στήθος και τι ρούχα ταιριάζουν.

Τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν είναι:

ροζ

Οι περισσότερες από εμάς το λατρεύουμε, αλλά λίγες τολμάμε να το φορέσουμε. Τώρα, μπορείς να το κάνεις χωρίς φόβο, αλλά με πάθος. Όσο πιο φωτεινό, τόσο το καλύτερο. Το ροζ μπορούμε να το φορέσουμε σε φορέματα, φούστες, πουκάμισα ακόμη και αξεσουάρ. Αυτό το χρώμα μας φτιάχνει τη διάθεση και σίγουρα θα κάνουμε τη διαφορά.

Το ροζ θα κυριαρχήσει φέτος το καλοκαίρι

Γαλάζιο

Πρόκειται για ένα δροσερό χρώμα που σίγουρα θα ταιριάξει απόλυτα με το αγαπημένο σου τζιν, αλλά και το άσπρο παντελόνι. Επίσης, το γαλάζιο φόρεμα είναι μια ωραία πρόταση από το πρωί έως το βράδυ.

Το γαλάζιο θα φορεθεί πολύ φέτος το καλοκαίρι

Lime Green

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο χρώμα που θα δώσει ένα διαφορετικό στιλ στο #outfit σου. Ιδανικό σε μπλούζες και πουκάμισα που μπορείς να συνδυάσεις με το τζιν σου, αλλά και με το λευκό σου παντελόνι.

Lime Green τέλειο για το καλοκαίρι

Λευκό

Μπορεί να είναι από τα χρώματα που φοβάσαι, αλλά το φετινό καλοκαίρι θα κυριαρχήσει. Εκτός από t-shirt μπορείς να το δοκιμάσεις σε παντελόνι, φούστα και φόρεμα.

Το λευκό θα φορεθεί και το φετινό καλοκαίρι

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share