Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πολύχρωμα outfits για την φετινή άνοιξη

Τόλμησέ το!

12 Απριλίου 2021 11:22
Πολύχρωμα outfits για την φετινή άνοιξη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η άνοιξη έχει μπει, παρά το γεγονός πώς η θερμοκρασία βρίσκεται ακόμα σε χαμηλά επίπεδα. Αυτό, όμως, δεν μας εμποδίζει από το να φορέσουμε πολύχρωμα outfits.

Το χρώμα φτιάχνει τη διάθεσή μας και σίγουρα αυτή την περίοδο το έχουμε μεγάλη ανάγκη. Αν δεν έχεις πολύχρωμα ρούχα στη γκαρνταρόμπα σου, ήρθε η στιγμή να κάνεις τις απαραίτητες αγορές προκειμένου ν' ανανεώσεις το στυλ σου.

Τέλειο φόρεμα για την άνοιξη

Αν είσαι λάτρης των σκούρων ρούχων μην σε τρομάζει αυτή η αλλαγή, αφού θα δεις θεαματικά αποτελέσματα τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει κάθε φορά να προσθέτεις ένα πολύχρωμο ρούχο στην εμφάνισή σου.

Φέτος την άνοιξη η μόδα απαιτεί το πράσινο, το κίτρινο και το μωβ, τα οποία ήδη τα βλέπουμε σε παστέλ αποχρώσεις.

Η μίξη χρωμάτων σε ένα outfit είναι μια πολύ ιδέα και εντυπωσιακή, αρκεί να ξέρεις πως να συνδυάσεις διαφορετικά χρώματα μεταξύ τους.

Εάν θες να πειραματιστείς μπορείς να το κάνεις με την βοήθεια fashionbloggers που θα βρεις στο instagram και να πάρεις ιδέες από τα outfits που παρουσιάζουν.

Τα ψηλόμεσα παντελόνια και τα oversize σακάκια θα κυριαρχήσουν την φετινή άνοιξη. Μπορείς να τα φορέσεις είτε με ένα t-shirt είτε με ένα πουκάμισο. Ένα outfit που μπορείς να έχεις από το πρωί έως το βράδυ. Δες το τέλειο φόρεμα του ZARA που κοστίζει μόλις 19.90

Το φλοράλ είναι ο κυρίαρχος της φετινής άνοιξης, αλλά και του καλοκαιριού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellie (@slipintostyle)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellie (@slipintostyle)

 

Ροή ειδήσεων

Share