Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ZARA: Ψηλόμεση βερμούδα denim σε σούπερ τιμή

Το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σας!

1 Απριλίου 2021 12:06
ZARA: Ψηλόμεση βερμούδα denim σε σούπερ τιμή

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι ακόμα κλειστά, ωστόσο το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει οικονομικά ρούχα που μπορείτε να προσθέσετε στη γκαρνταρόμπα σας με μόνο ένα κλικ! Μάλιστα, μετά από μια έρευνα αγοράς, βρήκαμε για εσάς μια βερμούδα από τα Zara, η οποία κοστίζει μόνο 19,95 ευρώ.

Συγκεκριμένα, κοιτάζοντας την καλοκαιρινή κολεξιόν, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μια μπλε βερμούδα denim, η οποία εκτός από στιλάτη είναι και άνετη! Κι επειδή φροντίζουμε για την εμφάνισή σας, δείτε εδώ μια μπλούζα που μπορείτε να συνδυάσετε.

Μια μικρή περιγραφή:

Ψηλόμεση βερμούδα με ελαστική μέσα. Τσέπες Patch μπροστά και πίσω. Λεπτομέρεια ζώνη από το ίδιο ύφασμα. Κάτω μέρος με τελείωμα σε ρεβέρ. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί. Για να αγοράσετε τώρα τη βερμούδα, μπείτε εδώ.

Φροντίδα:

  • Πλύσιμο στο πλυντήριο έως 40ºC σύντομο στύψιμο.
  • Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη / λευκαντικό.
  • Σιδέρωμα στους 150ºC max.
  • Όχι στεγνό καθάρισμα.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στεγνωτήριο σε χαμηλή θερμοκρασία.

βερμούδες Zara

Zara καλοκαιρινή κολεξιόν

ZARA: Δείτε και ένα must παπούτσι της σεζόν

Μπορεί η τσάντα να είναι ένα από τα αξεσουάρ που τραβούν την προσοχή, ωστόσο και τα παπούτσια είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά σε ένα ντύσιμο. Εμείς καθημερινά ψάχνουμε για εσάς νέες προτάσεις με fashion items, προκειμένου να είστε στην μόδα 7/24.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε στα καταστήματα ZARA ένα υπέροχο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια λευκά που σίγουρα θα απογειώσουν το στυλ σου και θα σε βολέψουν, καθώς είναι πολύ άνετα.

Τα συγκεκριμένα παπούτσια μπορείτε να το προμηθευτείτε online από το eshop εδώ. To Athensmagazine.gr σας προτείνει να τα συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο τζάκετ από τα καταστήματα ZARA.

ZARA: Κάντε δικό σας το πιο must παπούτσι της σεζόν σε τιμή έκπληξη

Μια μικρή περιγραφή

Λευκό αθλητικό παπούτσι. Λεπτομέρεια με τυπωμένο δέρμα στα πλάγια και στο πίσω μέρος.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share