Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ZARA: Απογειώστε το στυλ σας με αυτή την ολόσωμη φόρμα σε τιμή σοκ!

Άνετη και στιλάτη

26 Μαρτίου 2021 14:29
ZARA: Απογειώστε το στυλ σας με αυτή την ολόσωμη φόρμα σε τιμή σοκ!

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, ωστόσο το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει καθημερινά όλα τα fashion items της σεζόν σε απίστευτα χαμηλές τιμές που μπορείτε να τα κάνετε δικά σας με μόνο ένα κλικ! Ωστόσο μετά μετά από μια έρευνα αγοράς βρήκαμε μια ολόσωμη φόρμα από τα Zara από την καινούρια συλλογή που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μια ολόσωμη φόρμα, η οποία βγαίνει σε δύο υπέροχα χρώματα: χακί ανοιχτό και marsala και σίγουρα θα σας βολέψει αφού φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ ανάλογα με το παπούτσι που θα την συνδυάσετε. Μην το σκέφτεστε κάντε τη δική σας online με ένα κλικ εδώ! Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο ζευγάρι παπούτσια!

Ολόσωμη φόρμα ZARA σε τιμή σοκ

Μια μικρή περιγραφή

Φόρμα με V ντεκολτέ και φαρδιές τιράντες με λάστιχο στους ώμους. Τσέπες μπροστά και πίσω με τσέπες patch. Φαρδύ μπατζάκι.

ZARA: Το must - have κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας

Οι τσάντες και τα παπούτσια είναι η αδυναμία κάθε γυναίκας και αυτό γιατί είναι από τα κομμάτια που ολοκληρώνουν κάθε σύνολο. Έτσι λοιπόν το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε ένα backpack για να σας συνοδεύει σε όλες τις εμφανίσεις σας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα backpack που βγαίνει σε λευκό - κρεμ χρώμα και που είναι ένα από τα πιο hot items της σεζόν. Μην το σκέφτεστε, κάντε το δικό σας online, από το eshop των καταστημάτων ZARA, με ένα κλικ εδώ, στην τιμή των 22,95 ευρώ. Ωστόσο εμείς σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο μαύρο jacket από τα καταστήματα ZARA.

Τσάντα Zara

Μια μικρή περιγραφή

Σακίδιο σε κρεμ χρώμα. Τσέπες στο μπροστινό μέρος. Χειρολαβή και ρυθμιζόμενα λουριά ώμου. Φόδρα με τσέπη. Κλείνει με σούρα και μαγνητικό κούμπωμα.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share