Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρενίτιδα στα ZARA με αυτό το φόρεμα - "Τρέξτε" να προλάβετε

Το κομμάτι που πρέπει να έχετε σίγουρα στην ντουλάπα σας

23 Μαρτίου 2021 15:38
Φρενίτιδα στα ZARA με αυτό το φόρεμα -

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, ωστόσο το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει καθημερινά όλα τα fashion items της σεζόν που μπορείτε να τα κάνετε δικά σας με μόνο ένα κλικ! Ωστόσο μετά μετά από μια έρευνα αγοράς βρήκαμε ένα φόρεμα από τα Zara από την καινούρια συλλογή που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα κοντό φόρεμα σε μπορντό χρώμα το οποίο εκτός από στιλάτο είναι και άνετο! Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας online με ένα κλικ εδώ! Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο backpack.

Φόρεμα ZARA

Μια μικρή περιγραφή

Κοντό φόρεμα από 100% βαμβακερό ύφασμα. Στρογγυλή λαιμόκοψη ρυθμιζόμενη με φιόγκο και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα. Λεπτομέρεια άνοιγμα στον ώμο. Κρυφές πλαϊνές τσέπες στη ραφή. Μέση ρυθμιζόμενη με φιόγκο από το ίδιο ύφασμα.

Zara: Μίνι φόρεμα σε στυλ lingerie μόνο με 22,95€!

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, ωστόσο το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει οικονομικά ρούχα που μπορείτε να προσθέσετε στη ντουλάπα σας με μόνο ένα κλικ! Μάλιστα, μετά από μια έρευνα αγοράς, βρήκαμε ένα μίνι φόρεμα από τα Zara, το οποίο σίγουρα πρέπει να αποκτήσετε.

Ειδικότερα, κοιτάζοντας τα ρούχα των καταστημάτων ZARA, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε αυτό το λιλά ανοιχτό μίνι φόρεμα σε στυλ lingerie, το οποίο σίγουρα θα ξεχωρίσει στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. Κι επειδή φροντίζουμε για την εμφάνισή σας, δείτε εδώ μια τσάντα που μπορείτε να συνδυάσετε.

Μια μικρή περιγραφή

Φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη και λεπτές τιράντες που σταυρώνουν στην πλάτη! Πλαϊνό κλείσιμο με φοδραρισμένα ασορτί κουμπιά. Για να το αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

Υλικά και φροντίδα

  • 100% ΒΙΣΚΟΖΗ
  • Πλύσιμο στο πλυντήριο έως 30ºC σύντομο στύψιμο
  • Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη / λευκαντικό
  • Σιδέρωμα στους 150ºC max.
  • Στεγνό καθάρισμα με τετραχλωροαιθυλένιο
  • Να μην χρησιμοποιείται στεγνωτήριο

Zara καλοκαιρινά φορέματα

φορέματα Zara

22,95 EUR
Χρώμα: Λιλά ανοιχτό | 1165/072

 

Ροή ειδήσεων

Share