Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA: Αγοράστε κοντή φόρμα με φαρδύ μανίκι σε σούπερ τιμή

Έχει το απόλυτο χρώμα!

22 Μαρτίου 2021 13:30
ZARA: Αγοράστε κοντή φόρμα με φαρδύ μανίκι σε σούπερ τιμή

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, ωστόσο το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει πάμφθηνα ρούχα που μπορείτε να προσθέσετε στη γκαρνταρόμπα σας με μόνο ένα κλικ! Μάλιστα, μιας και το Καλοκαίρι κοντεύει, βρήκαμε για εσάς μια κοντή φόρμα από τα Zara, η οποία κοστίζει μόνο 25,95 ευρώ.

Συγκεκριμένα, κοιτάζοντας τη νέα κολεξιόν των καταστημάτων ZARA, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μια κόκκινη κοντή φόρμα με φαρδύ μανίκι, η οποία εκτός από στιλάτη είναι και άνετη! Ωστόσο, αν δε θέλετε να αγοράσετε κοντή φόρμα, δείτε εδώ ένα μίνι φόρεμα σε στυλ lingerie, εξίσου από τα Zara.

Μια μικρή περιγραφή:

Ριχτή φόρμα με V ντεκολτέ και μανίκι μέχρι κάτω από τον αγκώνα που καταλήξει σε λάστιχο. Λεπτομέρεια, διακοσμητικά κουμπιά μπροστά. Λάστιχο στο πίσω μέρος της μέσης. Άνοιγμα στην πλάτη που κλείνει με κουμπί. Για να την αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

Υλικό και φροντίδα:

  • 100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ
  • Πλύσιμο στο πλυντήριο έως 30ºC σύντομο στύψιμο
  • Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη / λευκαντικό
  • Σιδέρωμα στους 110ºC max.
  • Όχι στεγνό καθάρισμα
  • Να μην χρησιμοποιείται στεγνωτήριο

ολόσωμες φόρμες Zara

Zara - Δείτε και μια τζιν ολόσωμη φόρμα

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει καθημερινά όλα τα fashion items της σεζόν σε απίστευτα χαμηλές τιμές που μπορείτε να τα κάνετε δικά σας με μόνο ένα κλικ! Ωστόσο μετά μετά από μια έρευνα αγοράς βρήκαμε ένα φόρεμα από τα Zara από την καινούρια συλλογή που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μια τζιν ολόσωμη φόρμα, η οποία εκτός από στιλάτη είναι και άνετη! Μην το σκέφτεστε κάντε τη δική σας online με ένα κλικ εδώ! Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο ζευγάρι παπούτσια!

Φόρμα όλοσωμη Zara

Μια μικρή περιγραφή

Μακριά ολόσωμη φόρμα denim. Μακριά φόρμα με γιακά και V ντεκολτέ. Μακρύ μανίκι με τελείωμα σε μανσέτα. Πέντε τσέπες και όψη ξεβαμμένου. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλιζέ κουμπιά.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share