Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Zara: Απογειώστε τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις με αυτή τη φούστα - Κοστίζει μόνο 19,95€

Το απόλυτο κομμάτι της σεζόν!

20 Μαρτίου 2021 14:50
Zara: Απογειώστε τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις με αυτή τη φούστα - Κοστίζει μόνο 19,95€

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, ωστόσο το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει πάμφθηνα ρούχα που μπορείτε να προσθέσετε στη ντουλάπα σας με μόνο ένα κλικ! Μάλιστα, μιας και το Καλοκαίρι κοντεύει, βρήκαμε για εσάς μια τρομερή φούστα από τα Zara, η οποία κοστίζει μόνο 19,95 ευρώ.

Κοιτάζοντας τη νέα κολεξιόν των καταστημάτων ZARA, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μια κρεμ φούστα denim, η οποία εκτός από στιλάτη είναι και άνετη! Κι επειδή φροντίζουμε για την εμφάνισή σας, δείτε εδώ μια λευκή μπλούζα που μπορείτε να συνδυάσετε!

Μια μικρή περιγραφή

Ψηλόμεση mini φούστα με τσέπες στο μπροστινό μέρος και patch στο πίσω μέρος. Κάτω μέρος με τελείωμα χωρίς ραφές! Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά. Για να την αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

Υλικά και φροντίδα

  • 100% ΒΑΜΒΑΚΙ
  • Πλύσιμο στο πλυντήριο έως 40ºC σύντομο στύψιμο
  • Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη / λευκαντικό
  • Σιδέρωμα στους 110ºC max.
  • Στεγνό καθάρισμα με τετραχλωροαιθυλένιο
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στεγνωτήριο σε χαμηλή θερμοκρασία

Δείτε την:

οικονομικές φούστες Zara

Zara - Δείτε και μια υπέροχη τσάντα για τις πιο fashion εμφανίσεις σας

Οι τσάντες και τα παπούτσια είναι η αδυναμία κάθε γυναίκας κι αυτό γιατί είναι τα κομμάτια που ολοκληρώνουν κάθε σύνολο. Έτσι λοιπόν το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε μια τσάντα για να σας συνοδεύει στις πιο στιλάτες εμφανίσεις σας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια τσάντα χιαστή με βινύλιο και δαντέλα και που είναι ένα από τα πιο hot items της σεζόν. Μην το σκέφτεστε, κάντε την δική σας online, από το eshop των καταστημάτων ZARA, με ένα κλικ εδώ, στην τιμή των 25,95 ευρώ. Παράλληλα θα σας προτείναμε να την συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο παπούτσι που θα δώσει μια άλλη νότα στο στιλ σας.

Τσάντα ZARA

Μια μικρή περιγραφή

Μαύρη τσάντα σε σχέδιο χιαστί. Εξωτερικό μέρος βινύλιο διαφανές με λεπτομέρεια δαντέλα. Σκληρή χειρολαβή. Ρυθμιζόμενο και αφαιρούμενο λουρί ώμου για πέρασμα χιαστί. Κλείσιμο με μεταλλικό κομμάτι.

HEIGHT X LENGTH X WIDTH: 13 X 26 X 6,5 CM

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share