Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Zara: Η μπλούζα που θα απογειώσει το στιλ σας κοστίζει μόνο 9,95€!

Κάντε τις εμφανίσεις σας μοναδικές!

19 Μαρτίου 2021 11:38
Zara: Η μπλούζα που θα απογειώσει το στιλ σας κοστίζει μόνο 9,95€!

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, ωστόσο το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει πάμφθηνα ρούχα που μπορείτε να προσθέσετε στη ντουλάπα σας με μόνο ένα κλικ! Μάλιστα, μετά από μια έρευνα αγοράς, βρήκαμε μια τρομερή μπλούζα από τα Zara, η οποία κοστίζει μόνο 9,95 ευρώ.

Ειδικότερα, κοιτάζοντας τα καλοκαιρινά ρούχα των καταστημάτων ZARA, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μια λευκή μπλούζα oversize, η οποία εκτός από στιλάτη είναι και άνετη! Κι επειδή φροντίζουμε για την εμφάνισή σας, δείτε εδώ μια βερμούδα που μπορείτε να συνδυάσετε!

Μια μικρή περογραφή για τη μπλούζα:

Φαρδιά μπλούζα με V ντεκολτέ και κοντό μανίκι! Για να την αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

Υλικά και φροντίδα:

  • 100% ΒΑΜΒΑΚΙ
  • Πλύσιμο στο πλυντήριο έως 30ºC σύντομο στύψιμο
  • Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη / λευκαντικό
  • Σιδέρωμα στους 110ºC max.
  • Στεγνό καθάρισμα με τετραχλωροαιθυλένιο
  • Να μην χρησιμοποιείται στεγνωτήριο

Δείτε τη μπλούζα:

Zara μπλούζες

Zara καλοκαιρινές μπλούζες

Zara: Δείτε και το πιο hot item της σεζόν

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, ωστόσο εμείς είμαστε εδώ και σας παρουσιάζει καθημερινά όλα τα fashion items της σεζόν σε απίστευτα χαμηλές τιμές που μπορείτε να τα κάνετε δικά σας με μόνο ένα κλικ! Ωστόσο μετά μετά από μια έρευνα αγοράς βρήκαμε ένα φόρεμα από τα Zara από την καινούρια συλλογή που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα κοντό φόρεμα ντένιμ σε μπεζ χρώμα, το οποίο εκτός από στιλάτο είναι και άνετο και κοστίζει μόνο 25,95 ευρώ! Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας online με ένα κλικ εδώ! Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο backpack.

Φόρεμα ZARA

Μια μικρή περιγραφή

Κοντό αμάνικο φόρεμα με γιακά σε στυλ πουκάμισου. Τσέπες patch με καπάκι στο μπροστινό μέρος. Λεπτομέρεια ραφές σε αντίθεση. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικά κουμπιά.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share