Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Zara: Μίνι φόρεμα σε στυλ lingerie μόνο με 22,95€!

Το απόλυτο κομμάτι για το Καλοκαίρι! Μη το χάσετε!

17 Μαρτίου 2021 10:05
Zara: Μίνι φόρεμα σε στυλ lingerie μόνο με 22,95€!

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, ωστόσο το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει οικονομικά ρούχα που μπορείτε να προσθέσετε στη ντουλάπα σας με μόνο ένα κλικ! Μάλιστα, μετά από μια έρευνα αγοράς, βρήκαμε ένα μίνι φόρεμα από τα Zara, το οποίο σίγουρα πρέπει να αποκτήσετε.

Ειδικότερα, κοιτάζοντας τα ρούχα των καταστημάτων ZARA, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε αυτό το λιλά ανοιχτό μίνι φόρεμα σε στυλ lingerie, το οποίο σίγουρα θα ξεχωρίσει στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. Κι επειδή φροντίζουμε για την εμφάνισή σας, δείτε εδώ μια τσάντα που μπορείτε να συνδυάσετε.

Μια μικρή περιγραφή

Φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη και λεπτές τιράντες που σταυρώνουν στην πλάτη! Πλαϊνό κλείσιμο με φοδραρισμένα ασορτί κουμπιά. Για να το αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

Υλικά και φροντίδα

  • 100% ΒΙΣΚΟΖΗ
  • Πλύσιμο στο πλυντήριο έως 30ºC σύντομο στύψιμο
  • Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη / λευκαντικό
  • Σιδέρωμα στους 150ºC max.
  • Στεγνό καθάρισμα με τετραχλωροαιθυλένιο
  • Να μην χρησιμοποιείται στεγνωτήριο

Zara καλοκαιρινά φορέματα

φορέματα Zara

22,95 EUR
Χρώμα: Λιλά ανοιχτό | 1165/072

Zara - Δείτε και μια ολόσωμη τζιν φόρμα

Πρόκειται για μια τζιν ολόσωμη φόρμα, η οποία εκτός από στιλάτη είναι και άνετη! Μην το σκέφτεστε κάντε τη δική σας online με ένα κλικ εδώ! Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο ζευγάρι παπούτσια!

Φόρμα όλοσωμη Zara

Μια μικρή περιγραφή

Μακριά ολόσωμη φόρμα denim. Μακριά φόρμα με γιακά και V ντεκολτέ. Μακρύ μανίκι με τελείωμα σε μανσέτα. Πέντε τσέπες και όψη ξεβαμμένου. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλιζέ κουμπιά.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share