Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ZARA: Το jacket που θα απογειώσει το στυλ σας σε τιμή έκπληξη!

Κάντε τις εμφανίσεις σας μοναδικές

16 Μαρτίου 2021 12:11
ZARA: Το jacket που θα απογειώσει το στυλ σας σε τιμή έκπληξη!

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ καθημερινά για να σας βρίσκει τα πιο fashion items της σεζόν για να πραγματοποιείτε εντυπωσιακές εμφανίσεις. Έτσι λοιπόν σε μια έρευνα αγοράς που κάναμε ανακαλύψαμε στα καταστήματα ZARA ένα απίστευτο μπουφάν για να κάνετε τις εμφανίσεις σας πιο ροκ.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν με γιακά που σίγουρα θα σας ξετρελάνει. Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας online από το eshop με ένα κλικ εδώ! Παράλληλα σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο ψηλόμεσο παντελόνι που θα δώσει άλλη νότα στο ντύσιμό σας.

Μπουφάν από τα καταστήματα ZARA

Μια μικρή περιγραφή

Μπουφάν με γιακά και πέτο και μακρύ μανίκι. Τσέπες μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ. Λεπτομέρεια με θηλιές στους ώμους. Απλικέ ζώνη από το ίδιο - ύφασμα με αγκράφα. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ.

ZARA: Κάντε δική σας αυτή την υπέροχη τσάντα για τις πιο fashion εμφανίσεις σας

Οι τσάντες και τα παπούτσια είναι η αδυναμία κάθε γυναίκας κι αυτό γιατί είναι τα κομμάτια που ολοκληρώνουν κάθε σύνολο. Έτσι λοιπόν το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε μια τσάντα για να σας συνοδεύει στις πιο στιλάτες εμφανίσεις σας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια τσάντα χιαστή με βινύλιο και δαντέλα και που είναι ένα από τα πιο hot items της σεζόν. Μην το σκέφτεστε, κάντε την δική σας online, από το eshop των καταστημάτων ZARA, με ένα κλικ εδώ, στην τιμή των 25,95 ευρώ. Παράλληλα θα σας προτείναμε να την συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο παπούτσι που θα δώσει μια άλλη νότα στο στιλ σας.

Τσάντα ZARA

Μια μικρή περιγραφή

Μαύρη τσάντα σε σχέδιο χιαστί. Εξωτερικό μέρος βινύλιο διαφανές με λεπτομέρεια δαντέλα. Σκληρή χειρολαβή. Ρυθμιζόμενο και αφαιρούμενο λουρί ώμου για πέρασμα χιαστί. Κλείσιμο με μεταλλικό κομμάτι.

HEIGHT X LENGTH X WIDTH: 13 X 26 X 6,5 CM

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share