Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ZARA: Κάντε δική σας αυτή την υπέροχη τσάντα για τις πιο fashion εμφανίσεις σας

Απογειώστε το στυλ σας!

14 Μαρτίου 2021 12:17
ZARA: Κάντε δική σας αυτή την υπέροχη τσάντα για τις πιο fashion εμφανίσεις σας

Οι τσάντες και τα παπούτσια είναι η αδυναμία κάθε γυναίκας κι αυτό γιατί είναι τα κομμάτια που ολοκληρώνουν κάθε σύνολο. Έτσι λοιπόν το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε μια τσάντα για να σας συνοδεύει στις πιο στιλάτες εμφανίσεις σας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια τσάντα χιαστή με βινύλιο και δαντέλα και που είναι ένα από τα πιο hot items της σεζόν. Μην το σκέφτεστε, κάντε την δική σας online, από το eshop των καταστημάτων ZARA, με ένα κλικ εδώ, στην τιμή των 25,95 ευρώ. Παράλληλα θα σας προτείναμε να την συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο παπούτσι που θα δώσει μια άλλη νότα στο στιλ σας.

Τσάντα ZARA

Μια μικρή περιγραφή

Μαύρη τσάντα σε σχέδιο χιαστί. Εξωτερικό μέρος βινύλιο διαφανές με λεπτομέρεια δαντέλα. Σκληρή χειρολαβή. Ρυθμιζόμενο και αφαιρούμενο λουρί ώμου για πέρασμα χιαστί. Κλείσιμο με μεταλλικό κομμάτι.

HEIGHT X LENGTH X WIDTH: 13 X 26 X 6,5 CM

ZARA: Τζιν ολόσωμη φόρμα σε τιμή σοκ για μοναδικές εμφανίσεις

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, ωστόσο το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει καθημερινά όλα τα fashion items της σεζόν σε απίστευτα χαμηλές τιμές που μπορείτε να τα κάνετε δικά σας με μόνο ένα κλικ! Ωστόσο μετά μετά από μια έρευνα αγοράς βρήκαμε ένα φόρεμα από τα Zara από την καινούρια συλλογή που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μια τζιν ολόσωμη φόρμα, η οποία εκτός από στιλάτη είναι και άνετη! Μην το σκέφτεστε κάντε τη δική σας online με ένα κλικ εδώ! Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο ζευγάρι παπούτσια!

Φόρμα όλοσωμη Zara

Μια μικρή περιγραφή

Μακριά ολόσωμη φόρμα ντενιμ

Μακριά φόρμα με γιακά και V ντεκολτέ. Μακρύ μανίκι με τελείωμα σε μανσέτα. Πέντε τσέπες και όψη ξεβαμμένου. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλιζέ κουμπιά.

 

Ροή ειδήσεων

Share