Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ZARA: Απίθανο μπουφάν με κρόσσια που θα απογειώσει το στυλ σας

Άνετο και στιλάτο

9 Μαρτίου 2021 11:23
ZARA: Απίθανο μπουφάν με κρόσσια που θα απογειώσει το στυλ σας

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ καθημερινά για να σας βρίσκει τα πιο fashion items της σεζόν για να πραγματοποιείτε εντυπωσιακές εμφανίσεις. Έτσι λοιπόν σε μια έρευνα αγοράς που κάναμε ανακαλύψαμε στα καταστήματα ZARA ένα απίστευτο μπουφάν με κρόσσια για να κάνετε τις εμφανίσεις σας πιο στιλάτες.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα μαύρο μπουφάν με υφή δέρματος που σίγουρα θα σας ξετρελάνει καθώς κοστίζει τώρα μόνο 49,95 ευρώ. Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας online από το e-shop με ένα κλικ εδώ! Παράλληλα σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με αυτή την υπέροχη τσάντα.

ZARA μπουφάν με υφή δέρματος

Μια μικρή περιγραφή

Μπουφάν με γιακά και μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια κρόσσια με απλικέ χάντρες. Κλείσιμο μπρόστα με μεταλλιζέ snap buttons.

ZARA: Αγοράστε μπλούζα με βολάν μόνο με 9,95 €!

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, ωστόσο το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει οικονομικά ρούχα που μπορείτε να προσθέσετε στη ντουλάπα σας με μόνο ένα κλικ! Μάλιστα, μετά από μια έρευνα αγοράς "ανακαλύψαμε" ένα μπλουζάκι από τα Zara, που σίγουρα πρέπει να αποκτήσετε.

Συγκεκριμένα, κοιτάζοντας τις προσφορές των καταστημάτων ZARA, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα λευκό μπλουζάκι με βολάν, το οποίο εκτός από στιλάτο είναι και άνετο. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το τζιν που μπορείτε να συνδυάσετε.

Μια μικρή περιγραφή:

Μπλούζα με στρογγυλή λαιμόκοψη και μανίκι που καταλήγει σε βολάν. Κάτω μέρος ρυθμιζόμενο με κορδόνια. Για να αγοράσετε το μπλουζάκι τώρα, μπείτε εδώ.

ΥΛΙΚΑ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ

  • 100% ΒΑΜΒΑΚΙ
  • Πλύσιμο στο πλυντήριο έως 30ºC σύντομο στύψιμο
  • Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη / λευκαντικό
  • Σιδέρωμα στους 150ºC max.
  • Στεγνό καθάρισμα με τετραχλωροαιθυλένιο
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στεγνωτήριο σε χαμηλή θερμοκρασία

Μπλούζες ZARA

9,95 EUR
Χρώμα: Λευκό | 0962/345

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share