Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ZARA: Βερμούδα mom fit μόνο με 19,95€ - Το ιδανικό κομμάτι για το Καλοκαίρι

Προλάβετε πριν βγει sold out!

8 Μαρτίου 2021 12:50
ZARA: Βερμούδα mom fit μόνο με 19,95€ - Το ιδανικό κομμάτι για το Καλοκαίρι

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, ωστόσο το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει οικονομικά ρούχα που μπορείτε να προσθέσετε στη ντουλάπα σας με μόνο ένα κλικ! Μάλιστα, μετά από μια έρευνα αγοράς, βρήκαμε μια βερμούδα από τα Zara, που σίγουρα πρέπει να αποκτήσετε.

Ειδικότερα, κοιτάζοντας τα ρούχα των καταστημάτων ZARA, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μία μαύρη βερμούδα mom fit, η οποία εκτός από στιλάτη είναι και άνετη. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το μπλουζάκι που μπορείτε να συνδυάσετε.

Μια μικρή περιγραφή

Ψηλόμεση βερμούδα με πέντε τσέπες. Ξεβαμμένη όψη. Κάτω μέρος με τελείωμα σε ρεβέρ. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί. Για να την αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

Υλικά & Φροντίδα

  • 100% ΒΑΜΒΑΚΙ
  • Πλύσιμο στο πλυντήριο έως 40ºC σύντομο στύψιμο.
  • Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη / λευκαντικό
  • Σιδέρωμα στους 110ºC max.
  • Στεγνό καθάρισμα με τετραχλωροαιθυλένιο.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στεγνωτήριο σε χαμηλή θερμοκρασία.

βερμούδες zara

zara σορτς

19,95 EUR
Χρώμα: Μαύρο | 8197/008

ZARA: Δείτε και ένα ψηλόμεσο παντελόνι από τη νέα συλλογή

Θες να είσαι στην μόδα 7/24; Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να ανανεώσεις λίγο την γκαρνταρόμπα σου με τα πιο hot items της σεζόν. Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε στα καταστήματα ZARA το πιο τέλειο ψηλόμεσο παντελόνι με κουμπιά που σίγουρα θα απογειώσει το στυλ σου.

Πιο συγκεκριμένα είναι ένα παντελόνι το οποίο μπορείς να το συνδυάσεις τόσο με casual outfit όσο και με πιο βραδινό και βγαίνει σε 3 υπέροχα χρώματα: εκρού, ταμπά και μαύρο. Μην το σκέφτεσαι καν' το δικό σου online από το e-shop τους μόνο με ένα κλικ εδώ. Παράλληλα σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο δερμάτινο μπουφάν για πιο ροκ εμφανίσεις.

Παντελόνι ZARA

Μια μικρή περιγραφή

Ψηλόμεσο παντελόνι με λάστιχο στο πίσω μέρος της μέσης. Μπροστινές τσέπες με μεταλλιζέ κουμπιά και ψεύτικες πίσω τσέπες με ρέλι. Ίσιο μπατζάκι.

 

Ροή ειδήσεων

Share