Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ZARA: Αγόρασε ψηλόμεσο παντελόνι από τη νέα συλλογή σε τιμή έκπληξη

Κάνε τις εμφανίσεις σου μοναδικές

5 Μαρτίου 2021 11:44
ZARA: Αγόρασε ψηλόμεσο παντελόνι από τη νέα συλλογή σε τιμή έκπληξη

Θες να είσαι στην μόδα 7/24; Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να ανανεώσεις λίγο την γκαρνταρόμπα σου με τα πιο hot items της σεζόν. Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε στα καταστήματα ZARA το πιο τέλειο ψηλόμεσο παντελόνι με κουμπιά που σίγουρα θα απογειώσει το στυλ σου.

Πιο συγκεκριμένα είναι ένα παντελόνι το οποίο μπορείς να το συνδυάσεις τόσο με casual outfit όσο και με πιο βραδινό και βγαίνει σε 3 υπέροχα χρώματα: εκρού, ταμπά και μαύρο. Μην το σκέφτεσαι καν' το δικό σου online από το e-shop τους μόνο με ένα κλικ εδώ. Παράλληλα σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο δερμάτινο μπουφάν για πιο ροκ εμφανίσεις.

Παντελόνι ZARA

Μια μικρή περιγραφή

Ψηλόμεσο παντελόνι με λάστιχο στο πίσω μέρος της μέσης. Μπροστινές τσέπες με μεταλλιζέ κουμπιά και ψεύτικες πίσω τσέπες με ρέλι. Ίσιο μπατζάκι.

ZARA: Κάντε δικό σας αυτό το υπέροχο σατινέ φόρεμα σε τιμή σοκ!

To Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε στα καταστήματα ZARA το πανέμορφο μίνι φόρεμα με γιακά και πέτο στο πιο εντυπωσιακό χρώμα της σεζόν με σε τιμή σοκ, καθώς κοστίζει μόνο 29,95 ευρώ. Ένα από τα πιο fashion items της σεζόν που θα απογειώσουν το στυλ σας.

All time classic επιλογή που είμαστε σίγουροι πως δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα και σίγουρα θα είναι ένα κομμάτι που θα μπορείτε να το φοράτε για πολλά χρόνια ακόμα. Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας με ένα κλικ εδώ! Εμείς σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με αυτή την υπέροχη τσάντα από τα καταστήματα ZARA.

Φόρεμα ZARA

Μια μικρή περιγραφή

Σατινέ σταυρωτό φόρεμα. Κοντό φόρεμα με γιακά και πέτο. Μακριά μανίκια με βάτες που καταλήγουν σε ανοίγματα. Φόδρα. Σταυρωτό κλείσιμο με φιόγκους από το ίδιο ύφασμα.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share