Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA: Κάντε δικό σας το πιο fashion item της σεζόν σε τιμή έκπληξη!

Μόνο με ένα κλικ!

2 Μαρτίου 2021 15:42
ZARA: Κάντε δικό σας το πιο fashion item της σεζόν σε τιμή έκπληξη!

Οι τσάντες και τα παπούτσια είναι η αδυναμία κάθε γυναίκας κι αυτό γιατί είναι τα κομμάτια που ολοκληρώνουν κάθε σύνολο. Έτσι λοιπόν το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε μια τσάντα για να σας συνοδεύει στις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια τσάντα - σάκο ώμου που βγαίνει σε γκρι χρώμα και που είναι ένα από τα πιο hot items της σεζόν. Μην το σκέφτεστε, κάντε το δικό σας online, από το eshop των καταστημάτων ZARA, με ένα κλικ εδώ, στην τιμή των 22,95 ευρώ. Παράλληλα θα σας προτείναμε να την συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο παπούτσι που θα δώσει μια άλλη νότα στο στιλ σας.

Τσάντα ZARA

ZARA: Τα παπούτσια που θα απογειώσουν το στυλ σας - Τρέξτε να προλάβετε πριν γίνουν sold out

Τα παπούτσια και η τσάντα αποτελούν τα δύο αξεσουάρ που ολοκληρώνουν το γυναικείο ντύσιμο και το κάνουν να ξεχωρίζει. «Shoes transform your body language and attitude. They lift you physically and emotionally» (τα παπούτσια μεταμορφώνουν τη γλώσσα του σώματος και την εικόνα σου. Σε ανεβάζουν πραγματικά και συναισθηματικά), όπως είχε πει ο μετρ του είδους, Christian Louboutin.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στο eshop των καταστημάτων ZARA ένα τέλειο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που βγαίνει σε λευκό χρώμα, κοστίζει 39,95 ευρώ και σίγουρα δεν θα πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας. Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας με ένα κλικ εδώ!

Παράλληλα το Athensmagazine.gr θα σας πρότεινε να τα συνδυάσετε με αυτό το τέλειο φόρεμα από τα καταστήματα ZARA.

undefined

Zara: Μπλούζα με ξεβαμμένη όψη μόνο με 3,99 ευρώ!

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά και να λειτουργούν μόνο με click away, ωστόσο το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει πάμφθηνα ρούχα, που μπορείτε να προσθέσετε στην ντουλάπα σας με μόνο ένα κλικ! Μάλιστα, ύστερα από μια έρευνα αγοράς, «ανακαλύψαμε» ένα μπλουζάκι από τα Zara, το οποίο έχει σούπερ τιμή, αφού κοστίζει 3,99€ από 7,95€.

Κοιτάζοντας τις εκπτώσεις των καταστημάτων ZARA, το μάτι μας «έπεσε» πάνω σε μία λευκή μπλούζα, η οποία, εκτός από στυλάτη, είναι και άνετη. Και επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το τζιν που μπορείτε να συνδυάσετε με την μπλούζα.

Μια μικρή περιγραφή:

Μπλούζα με στρογγυλή λαιμόκοψη και κοντό μανίκι. Λεπτομέρεια: τσέπη Patch στο μπροστινό μέρος. Για να την αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

Υλικά και Φροντίδα:

  • 100% Βαμβάκι
  • Πλύσιμο στο πλυντήριο έως 30ºC σύντομο στύψιμο
  • Μη χρησιμοποιείτε χλωρίνη / λευκαντικό
  • Σιδέρωμα στους 110ºC max.
  • Όχι στεγνό καθάρισμα
  • Να μη χρησιμοποιείτε στεγνωτήριο

Δείτε την:

Μπλούζες ZARA

Από 7,95 EUR
Τώρα 3,99 EUR
-45%
Χρώμα: Λευκό

 

Ροή ειδήσεων

Share