Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Φρενίτιδα στα ZARA με αυτό το φόρεμα - "Τρέξτε" να προλάβετε πριν βγει sold out

Κάντε τις εμφανίσεις σας μοναδικές!

24 Φεβρουαρίου 2021 12:34
Φρενίτιδα στα ZARA με αυτό το φόρεμα -

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, λόγω του lockdown, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι σταματούν να σκέφτονται τους καταναλωτές τους. Έτσι τα ZARA, έχουν βάλει τρομερές τιμές για να κάνετε τις αγορές σας, παρόλο που είστε στο σπίτι. Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε ένα κοντό πράσινο σκούρο φόρεμα σε εκπληκτική τιμή, αφού κοστίζει μόνο 29,95 ευρώ.

Μη χάσετε την ευκαιρία κάντε το δικό σας online με ένα κλικ εδώ! Αγοράστε το πριν εξαντληθεί, καθώς είναι ένα σούπερ κομμάτι που μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ με το κατάλληλο παπούτσι. Ωστόσο το Athensmagazine.gr σας προτείνει να το συνδυάσετε αυτό το υπέροχο τσαντάκι για πιο casual εμφανίσεις.

Φόρεμα ZARA

Μια μικρή περιγραφή

Φόρεμα με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε λάστιχο. Λάστιχο στη μέση. Βολάν στο κάτω μέρος. Άνοιγμα στην πλάτη που κλείνει με κουμπιά.

"Ουρές" στα ZARA για αυτό το δερμάτινο μπουφάν που θα απογειώσει το στυλ σας

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ καθημερινά για να σας βρίσκει τα πιο fashion items της σεζόν για να πραγματοποιείτε εντυπωσιακές εμφανίσεις. Έτσι λοιπόν σε μια έρευνα αγοράς που κάναμε ανακαλύψαμε στα καταστήματα ZARA ένα απίστευτο μπουφάν για να κάνετε τις εμφανίσεις σας πιο ροκ.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν με γιακά που σίγουρα θα σας ξετρελάνει. Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας online από το eshop με ένα κλικ εδώ! Παράλληλα σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο ψηλόμεσο παντελόνι που θα δώσει άλλη νότα στο ντύσιμό σας.

undefined

Μια μικρή περιγραφή

Δερμάτινο μπουφάν με γιακά σε στυλ πουκάμισου και μακρύ μανίκι με θηλιές στον ώμο. Τσέπες μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ. Απλικέ ζώνη από το ίδιο ύφασμα με μεταλλική αγκράφα. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share