Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ZARA: Πλεκτή ζακέτα μόνο με 12,99€ από 22,95

Το κομμάτι που πρέπει να προσθέσετε στη ντουλάπα σας!

21 Φεβρουαρίου 2021 13:37
ZARA: Πλεκτή ζακέτα μόνο με 12,99€ από 22,95

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, ωστόσο το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει οικονομικά ρούχα που μπορείτε να προσθέσετε στη ντουλάπα σας με μόνο ένα κλικ! Μάλιστα, μετά από μια έρευνα αγοράς "ανακαλύψαμε" μια πλεκτή ζακέτα από τα Zara, η οποία κοστίζει μόνο 12,99€.

Συγκεκριμένα, κοιτάζοντας τις προσφορές των καταστημάτων ZARA, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μια εκρού ζακέτα ριμπ, η οποία εκτός από στιλάτη είναι και άνετη. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το τζιν που μπορείτε να συνδυάσετε.

Μια μικρή περιγραφή:

Κοντή ζακέτα με λαιμόκοψη V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι Puff. Κλείσιμο στο μπροστινό μέρος με φοδραρισμένα κουμπιά από το ίδιο ύφασμα. Τελειώματα σε ύφανση ριμπ. Για να την αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

  • Πλύσιμο στο πλυντήριο έως 30ºC σύντομο στύψιμο
  • Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη / λευκαντικό
  • Σιδέρωμα στους 150ºC max.
  • Στεγνό καθάρισμα με τετραχλωροαιθυλένιο
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στεγνωτήριο σε χαμηλή θερμοκρασία

πλεκτές ζακέτες Zara

ZARA: Εντυπωσιακό φόρεμα με 19,95 ευρώ - Κάντε το δικό σας πριν εξαντληθεί

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, λόγω του lockdown, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι σταματούν να σκέφτονται τους καταναλωτές τους. Έτσι τα ZARA, έχουν βάλει τρομερές τιμές για να κάνετε τις αγορές σας, παρόλο που είστε στο σπίτι.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε ένα κοντό φόρεμα εκρού με πιέτα σε εκπληκτική τιμή, αφού κοστίζει τώρα μόνο 19,95 ευρώ. Μη χάσετε την ευκαιρία κάντε το δικό σας online με ένα κλικ εδώ! Αγοράστε το πριν εξαντληθεί, καθώς είναι ένα σούπερ κομμάτι που μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ με το κατάλληλο παπούτσι.

Ωστόσο το Athensmagazine.gr σας προτείνει να το συνδυάσετε αυτό το υπέροχο τσαντάκι για πιο casual εμφανίσεις.

Φόρεμα ZARA σε εκπληκτική τιμή

Μια μικρή περιγραφή

Φόρεμα με δομή υφάσματος με πιέτα. Αμάνικο φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη και λεπτομέρεια πιέτα.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share