Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

ZARA: Το must - have κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας

Κάντε τις εμφανίσεις σας μοναδικές!

14 Φεβρουαρίου 2021 13:53
ZARA: Το must - have κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας

Οι τσάντες και τα παπούτσια είναι η αδυναμία κάθε γυναίκας κι αυτό γιατί είναι τα κομμάτια που ολοκληρώνουν κάθε σύνολο. Έτσι λοιπόν το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε ένα τσαντάκι για να σας συνοδεύει σε όλες τις εμφανίσεις σας.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα τσαντάκι ώμου που βγαίνει στο χρώμα του πάγου και που είναι ένα από τα πιο hot item της σεζόν. Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας online από το eshop των καταστημάτων ZARA με ένα κλικ εδώ στην τιμή των 25,95 ευρώ. Ωστόσο εμείς σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο φόρεμα animal print σε τιμή έκπληξη!

Τσάντα ZARA σε τιμή σοκ

Μια μικρή περιγραφή

Τσάντα ώμου διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα. Σχέδιο ζώου στο εξωτερικό μέρος. Λουρί ώμου με χοντρή αλυσίδα. Φόδρα με τσέπη στο εσωτερικό. Κλείσιμο με φερμουάρ.

ZARA: Πανζουρλισμός για αυτό το φόρεμα - Κάντε το τώρα δικό σας σε τιμή σοκ!

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στο e-shop των καταστημάτων ZARA ένα υπέροχο φόρεμα, για να απογειώσετε το στυλ σας. Εμείς είμαστε εδώ καθημερινά, για να βρίσκουμε για εσάς όλα τα fashion items της σεζόν, σε εκπληκτικές τιμές.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα κοντό φόρεμα σε μαύρο χρώμα, που σίγουρα θα πάθετε σοκ όταν το δείτε. Το συγκεκριμένο φόρεμα μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανάλογα με τα παπούτσια με τα οποία θα το συνδυάσετε και το κόστος του είναι 29,95 ευρώ.

Μην το σκέφτεστε, κάντε το δικό σας με ένα κλικ εδώ! Εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο δερμάτινο τσαντάκι.

ZARA: Το απόλυτο χειμωνιάτικο ζευγάρι παπούτσια σε τιμή - έκπληξη!

Τα παπούτσια και η τσάντα είναι αυτά που ολοκληρώνουν το γυναικείο ντύσιμο, γι' αυτό τον λόγο πρέπει πάντα να είναι προσεγμένα. Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε για εσάς το τέλειο χαμηλό μποτάκι από τα ZARA, που κοστίζει τώρα 45,99 ευρώ και βγαίνει σε ένα υπέροχο εκρού χρώμα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ζευγάρι δερμάτινα μποτάκια με λάστιχα, που σίγουρα θα σας βολέψει για τον χειμώνα, γιατί, εκτός από άνετο, είναι και στυλάτο. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας online από το eshop, με ένα κλικ εδώ! Εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με τζιν μπουφάν, που σίγουρα θα απογειώσει το στυλ σας.

Μια μικρή περιγραφή

Ίσιο δερμάτινο μποτάκι, διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα. Εξωτερικό μέρος από δέρμα, με λάστιχα στα πλάγια. Λουρί στο πίσω μέρος. Χοντρή τρακτερωτή σόλα.

Παπούτσια ZARA εκρού

Φόρεμα ZARA σε απιστευτη τιμή

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share