Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ZARA: Το φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας σε τιμή έκπληξη!

Απογειώστε το στυλ σας!

13 Φεβρουαρίου 2021 13:40
ZARA: Το φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας σε τιμή έκπληξη!

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στο e-shop των καταστημάτων ZARA ένα υπέροχο φόρεμα, για να απογειώσετε το στυλ σας. Εμείς είμαστε εδώ καθημερινά, για να βρίσκουμε για εσάς όλα τα fashion items της σεζόν, σε εκπληκτικές τιμές.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα κοντό φόρεμα lingerie σε ένα απίστευτο πράσινο χρώμα που σίγουρα θα πάθετε σοκ όταν το δείτε. Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι ένα κομμάτι που σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας για αυτό μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας με ένα κλικ εδώ!

Παράλληλα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο τσαντάκι από τα καταστήματα Luigi.

Φόρεμα ZARA σε τιμή σοκ

Μια μικρή περιγραφή

Φόρεμα με V κρουαζέ νεκολτέ και λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες. Λεπτομέρεια ύφασμα ντραπέ στο μπροστινό μέρος. Στρίφωμα με άνοιγμα στο πλάι. Κλείσιμο σε κρυφό φερμουάρ στο πλάι στη ραφή.

Zara: Φόρεμα animal print μόνο με 7,99€ από 22,99!

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά και να λειτουργούν μόνο με click away, ωστόσο το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει πάμφθηνα ρούχα που μπορείτε να προσθέσετε στη ντουλάπα σας με μόνο ένα κλικ! Μάλιστα, μετά από μια έρευνα αγοράς "ανακαλύψαμε" ένα φόρεμα από τα Zara, το οποίο έχει τρομερή τιμή, αφού κοστίζει 7,99€ από 22,99!

Συγκεκριμένα, κοιτάζοντας τις προσφορές των καταστημάτων ZARA, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα εκρού φόρεμα animal print, το οποίο εκτός από στιλάτο είναι και άνετο! Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ τα παπούτσια που μπορείτε να συνδυάσετε με το φόρεμα.

Μια μικρή περιγραφή:

Μίνι φόρεμα με όρθιο γιακά, με βολάν και φιόγκο. Λαιμόκοψη V και μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια διακοσμητικά κουμπιά μπροστά. Κάτω μέρος με τελειώμα σε λάστιχα τύπου σφηκοφωλιάς. Για να το αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

  • Πλύσιμο στο πλυντήριο έως 30ºC σύντομο στύψιμο
  • Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη / λευκαντικό
  • Σιδέρωμα στους 110ºC max.
  • Στεγνό καθάρισμα με τετραχλωροαιθυλένιο
  • Να μην χρησιμοποιείται στεγνωτήριο

ZARA εκπτώσεις σε φορέματα

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share