Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Χαμός" στην ΚΕΜ με αυτή την τσάντα πλάτης που θα απογειώσει το στυλ σου!

Για all day εμφανίσεις!

12 Φεβρουαρίου 2021 12:12

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε την πιο στιλάτη τσάντα πλάτης (backpack) για να σε συνοδεύει σε όλες τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Θα τη βρεις μόνο στην ΚΕΜ σε πολύ προσιτή τιμή, καθώς τώρα κοστίζει μόνο 41 ευρώ και βγαινει σε 3 χρώματα: μπλε, κίτρινο και ροζ

Αν ψάχνετε μια τσάντα που θέλετε να βάζετε τα πράγματα σας και να τα κουβαλάτε καθημερινά με ασφάλεια είναι η κατάλληλη επιλογή. Τα backpack δεν έχουν βγει από την μόδα και είναι από τις πιο ευκολοφόρετες τσάντες για αυτό αν θέλετε να είστε στην μόδα πρέπει να την κάνετε δική σας με ένα κλικ εδώ!

Ωστόσο το Athensmagazine.gr σας ποροτείνει να την συνδυάσετε με αυτή την υπέροχη μπλούζα από τα καταστήματα ZARA.

Μια μικρή περιγραφή

Σακίδιο πλάτης σε συνθετικό υλικό Soft. Κλείσιμο με κορδόνι που σουρώνει και μαγνητικό κλιπ για επιπλέον ασφάλεια. Εξωτερική θέση με φερμουάρ για όσα χρειάζεστε να έχετε σε άμεση πρόσβαση

  • Συνθετικό υλικό με πόρο
  • Χρυσά εξαρτήματα
  • Εσωτερική τσέπη με φερμουάρ και θήκη κινητού
  • Κλείσιμο με καπάκι
  • Εσωτερικό επενδεδυμένο με φόδρα32 cm (Υ) 14 cm (Π) 24 cm (Μ)

Τσάντα ΚΕΜ σε τιμή σοκ

ZARA: Πανζουρλισμός για αυτό το φόρεμα - Κάντε το τώρα δικό σας σε τιμή σοκ!

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στο e-shop των καταστημάτων ZARA ένα υπέροχο φόρεμα, για να απογειώσετε το στυλ σας. Εμείς είμαστε εδώ καθημερινά, για να βρίσκουμε για εσάς όλα τα fashion items της σεζόν, σε εκπληκτικές τιμές.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα κοντό φόρεμα πολίνα σε μαύρο χρώμα, που σίγουρα θα πάθετε σοκ όταν το δείτε. Το συγκεκριμένο φόρεμα μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανάλογα με τα παπούτσια με τα οποία θα το συνδυάσετε και το κόστος του είναι 29,95 ευρώ.

Μην το σκέφτεστε, κάντε το δικό σας με ένα κλικ εδώ! Εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο δερμάτινο τσαντάκι.

Φόρεμα ZARA σε απιστευτη τιμή

 

Ροή ειδήσεων

Share