Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρέλανε τους κριτές: Η «γκοθού» που εμφανίστηκε στο «Style me up» βάζει κάτω όλα τα κορίτσια του GNTM

Την... έδιωξαν γιατί δεν ήθελαν να της αλλάξουν τίποτα!

11 Φεβρουαρίου 2021 18:07
Τρέλανε τους κριτές: Η «γκοθού» που εμφανίστηκε στο «Style me up» βάζει κάτω όλα τα κορίτσια του GNTM
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ιδιαίτερη παίκτρια εμφανίστηκε στο «Style me up» του Open, με την ίδια να μην κρύβει το gothic στυλ της και να τρελαίνει τους κριτές, σε μια παρουσία που θα μπορούσε να βάλει… κάτω όλα τα κορίτσια του GNTM.

Η Κωνσταντίνα κέρδισε το ενδιαφέρον όλων από των πρώτη στιγμή, που συστήθηκε στην παρέα της Μαρίας Μπακοδήμου στο Ανοικτό Κανάλι, αποκαλύπτοντας πως έκανε το πρώτο της τατουάζ στα 16 της χρόνια και επιδεικνύοντας ένα μοναδικό στυλ, που λάτρεψαν άπαντες, ενώ πρόσφατα η παρουσιάστρια προχώρησε σε ένα μεγάλο «ξέσπασμα».

Style me up: Από τις κορυφαίες παίκτριες που πέρασαν η gothic Κωνσταντίνα

Η ίδια κέρδισε τρομερά εγκωμιαστικά σχόλια για το ντύσιμο, το… έργο τέχνης που έχει κάνει πάνω στο σώμα της, όπως το χαρακτήρισαν οι κριτές, αλλά και το μακιγιάζ. Την έδιωξαν, μάλιστα, από το πλατό, επειδή θεώρησαν πως ήταν τόσο ιδιαίτερο το στυλ της, που δεν υπήρχε κάτι να αλλάξουν πάνω της.

Λίγα λόγια για το Style me up

Το Style me up είναι ένα καθημερινό παιχνίδι μεταμορφώσεων και αλλαγής στυλ!

Η Μαρία Μπακοδήμου θα υποδέχεται καθημερινά στο Style me up γυναίκες και άντρες που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους και να δουν τον εαυτό τους να μεταμορφώνεται στην καλύτερη εκδοχή του. Μαζί με τη Μαρία στο ρόλο της επιτροπής θα βρίσκονται επαγγελματίες από το χώρο της μόδας, οι οποίοι θα αναλάβουν το μεγάλο στοίχημα και θα βοηθήσουν τους παίκτες να πετύχουν την αλλαγή που ονειρεύονται.

Στην επιτροπή των ειδικών του Style me up συναντάμε τρία αγαπημένα πρόσωπα με μακρά πορεία στο χώρο της μόδας: την Υβόννη Μπόσνιακ, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Γιάννη Λάσκο. Και οι τρεις έχουν έναν στόχο: Να εντοπίσουν τους παίκτες που επιθυμούν μια ριζική αλλαγή και να τους βοηθήσουν να πετύχουν τη «μεταμόρφωση» που ονειρεύονται.

Βασικός σύμμαχος κάθε παίκτη στη διαδρομή για να συναντηθεί με τον νέο του εαυτό και την ανανεωμένη του αυτοπεποίθηση, θα είναι ο beauty expert του Style me up, Τρύφωνας Σαμαράς.

Η διαδικασία για να ξεκινήσει κανείς την αλλαγή που τόσο θέλει είναι απλή: Οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν την ιστορία τους, αλλά και τον λόγο που θέλουν να αλλάξουν στυλ, εμπνέοντας τους ειδικούς που θα αναλάβουν τη «μεταμόρφωσή» τους και θα τους δώσουν τα «φτερά» για να κάνουν μια νέα αρχή.

Ο κάθε ειδικός έχει μόλις λίγες ώρες στη διάθεσή του για να φέρει το τέλειο αποτέλεσμα και να αλλάξει την εμφάνιση του παίκτη με όποιες στιλιστικές παρεμβάσεις πιστεύει ότι χρειάζεται.

 

Ροή ειδήσεων

Share