Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ZARA: Πανζουρλισμός για αυτό το φόρεμα - Κάντε το τώρα δικό σας σε τιμή σοκ!

Απογειώστε το στυλ σας!

11 Φεβρουαρίου 2021 10:29
ZARA: Πανζουρλισμός για αυτό το φόρεμα - Κάντε το τώρα δικό σας σε τιμή σοκ!

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στο e-shop των καταστημάτων ZARA ένα υπέροχο φόρεμα, για να απογειώσετε το στυλ σας. Εμείς είμαστε εδώ καθημερινά, για να βρίσκουμε για εσάς όλα τα fashion items της σεζόν, σε εκπληκτικές τιμές.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα κοντό φόρεμα σε μαύρο χρώμα, που σίγουρα θα πάθετε σοκ όταν το δείτε. Το συγκεκριμένο φόρεμα μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανάλογα με τα παπούτσια με τα οποία θα το συνδυάσετε και το κόστος του είναι 29,95 ευρώ.

Μην το σκέφτεστε, κάντε το δικό σας με ένα κλικ εδώ! Εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο δερμάτινο τσαντάκι.

Φόρεμα ZARA σε απιστευτη τιμή

ZARA: Το απόλυτο χειμωνιάτικο ζευγάρι παπούτσια σε τιμή - έκπληξη!

Τα παπούτσια και η τσάντα είναι αυτά που ολοκληρώνουν το γυναικείο ντύσιμο, γι' αυτό τον λόγο πρέπει πάντα να είναι προσεγμένα. Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε για εσάς το τέλειο χαμηλό μποτάκι από τα ZARA, που κοστίζει τώρα 45,99 ευρώ και βγαίνει σε ένα υπέροχο εκρού χρώμα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ζευγάρι δερμάτινα μποτάκια με λάστιχα, που σίγουρα θα σας βολέψει για τον χειμώνα, γιατί, εκτός από άνετο, είναι και στυλάτο. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας online από το eshop, με ένα κλικ εδώ! Εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με τζιν μπουφάν, που σίγουρα θα απογειώσει το στυλ σας.

Μια μικρή περιγραφή

Ίσιο δερμάτινο μποτάκι, διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα. Εξωτερικό μέρος από δέρμα, με λάστιχα στα πλάγια. Λουρί στο πίσω μέρος. Χοντρή τρακτερωτή σόλα.

Παπούτσια ZARA εκρού

Ανοίγουν και τα Zara: Γιατί άλλαξε στάση η εταιρεία στις «κόκκινες» περιοχές

ΖΑRA: Στροφή 180 μοιρών και από τον όμιλο Inditex (ZARA, Pull&Bear κ.ά.), ο οποίος αποφάσισε να λειτουργήσει τελικά το δίκτυό του στις «κόκκινες» περιοχές με το μοντέλο click inside.

Η απόφαση ελήφθη νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχαν τα στελέχη της θυγατρικής στην Ελλάδα με τα κεντρικά στην Ισπανία.

 Zara: Γιατί άλλαξε στάση η εταιρεία στις

Πήγες της Inditex ανέφεραν στο Capital.gr ότι ο λόγος που δεν λειτουργήσαν τα καταστήματα του ομίλου στις «κόκκινες» περιοχές, το περασμένο Σάββατο και τη Δευτέρα, οφείλεται στο γεγονός ότι δεν προλάβαιναν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα -το ΦΕΚ δημοσιεύθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Άλλες πηγές, πάντως, υποστηρίζουν πως τόσο ο όμιλος Inditex όσο και η Jumbo «αναγκάστηκαν» να ανοίξουν τα καταστήματά τους, διότι, σε αντίθετη περίπτωση, θα εξαιρούνταν από τα μέτρα στήριξης.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share