Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ZARA: Το παπούτσι που θα λατρέψετε σε τιμή σοκ - Προλάβετε την απίστευτη προσφορά

Στυλάτο και άνετο!

10 Φεβρουαρίου 2021 13:19
ZARA: Το παπούτσι που θα λατρέψετε σε τιμή σοκ - Προλάβετε την απίστευτη προσφορά

Θέλετε ένα ζευγάρι παπούτσια άνετο και στιλάτο αλλά δεν έχετε βρει κάτι να σας ενθουσιάζει; Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να βρίσκει για εσάς τα πιο hot items της σεζόν σε τιμή σοκ. Έτσι λοιπόν ανακάλυψε στο e-shop των καταστημάτων ZARA ένα υπέροχο ζευγάρι παπούτσια από τη νέα συλλογή που κοστίζει μόνο 29,95 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια σε στυλ κάλτσας και βγαίνει σε δύο χρώματα μαύρο και καμηλό, μην το σκέφτεστε κάντε τα δικά σας με ένα κλικ εδώ! Παράλληλα θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο μαύρο γιλέκο που σίγουρα θα απογειώσει το στυλ σας.

Παπούτσια ZARA μαύρα

Μια μικρή περιγραφή

Αθλητικό μποτάκι κάλτσα

Αθλητικό μποτάκι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα. Πάνω μέρος από ελαστικό ύφασμα. Τετραγωνισμένη μύτη. Λουρί στο πίσω μέρος. Χοντρή σόλα με ανάγλυφο σχέδιο.

Zara: Μπλούζα με ξεβαμμένη όψη μόνο με 3,99 ευρώ!

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά και να λειτουργούν μόνο με click away, ωστόσο το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει πάμφθηνα ρούχα που μπορείτε να προσθέσετε στη ντουλάπα σας με μόνο ένα κλικ! Μάλιστα, μετά από μια έρευνα αγοράς "ανακαλύψαμε" ένα μπλουζάκι από τα Zara, το οποίο έχει σούπερ τιμή, αφού κοστίζει 3,99€ από 7,95.

Κοιτάζοντας τις εκπτώσεις των καταστημάτων ZARA, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μία λευκή μπλούζα, η οποία εκτός από στιλάτη είναι και άνετη. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το τζιν που μπορείτε να συνδυάσετε με τη μπλούζα.

Μια μικρή περιγραφή:

Μπλούζα με στρογγυλή λαιμόκοψη και κοντό μανίκι. Λεπτομέρεια τσέπη Patch στο μπροστινό μέρος. Για να την αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

Υλικά και Φροντίδα:

  • 100% Βαμβάκι
  • Πλύσιμο στο πλυντήριο έως 30ºC σύντομο στύψιμο
  • Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη / λευκαντικό
  • Σιδέρωμα στους 110ºC max.
  • Όχι στεγνό καθάρισμα
  • Να μην χρησιμοποιείται στεγνωτήριο

Δείτε την:

Μπλούζες ZARA

Από 7,95 EUR
Τώρα 3,99 EUR
-45%
Χρώμα: Λευκό

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share