Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA: Το κατάλληλο φόρεμα για όλες τις περιστάσεις σε τιμή σοκ!

Κάντε τις εμφανίσεις σας μοναδικές

8 Φεβρουαρίου 2021 10:34
ZARA: Το κατάλληλο φόρεμα για όλες τις περιστάσεις σε τιμή σοκ!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει κάντε τώρα ένα υπέροχο δώρο στης αγαπημένη σας από τα καταστήματα ZARA. Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε ένα υπέροχο φόρεμα σε τιμή σοκ, καθώς κοστίζει μόνο 29,95 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα κοντό βαμβακερό φόρεμα σε στυλ πουκάμισου που με γιακά και κουμπιά για all day εμφανίσεις. Ένα υπέροχο φόρεμα που σίγουρα θα απογειώσει το στυλ σας. Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας online από το eshop με ένα κλικ εδώ! Εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτά τα υπέροχα παπούτσια!

Φόρεμα ZARA μόνο με 29,95 ευρώ

Μια μικρή περιγραφή

Φόρεμα ντένιμ

Κοντό φόρεμα με γιακά σε στυλ πουκάμισου και μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια καπάκια στο στήθος. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλιζέ κουμπιά.

ZARA: Απίστευτο φόρεμα από τη νέα συλλογή σε τιμή έκπληξη!

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στο e-shop των καταστημάτων ZARA ένα υπέροχο φόρεμα για να απογειώσετε το στυλ σας. Εμείς είμαστε εδώ καθημερινά για να βρίσκουμε για εσάς όλα τα fashion items της σεζόν σε εκπληκτικές τιμές.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα μακρύ φόρεμα με λαιμόκοψη που είναι λευκό και με μαύρη λωρίδα στο πλάι και σίγουρα θα πάθετε σοκ όταν το δείτε. Το συγκεκριμένο φόρεμα μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ ανάλογα με τα παπούτσια που θα το συνδυάσετε και το κόστος του είναι 17,95 ευρώ.

Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας με ένα κλικ εδώ! Εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο ζευγάρι παπούτσια με πέρλες.

Φόρεμα ZARA

Μια μικρή περιγραφή

Φόρεμα με λωρίδα στο πλάϊ

Αμάνικο φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη. Λεπτομέρεια από ύφασμα με χρωματικό συνδυασμό σε αντίθεση. Κλείσιμο στο πίσω μέρος με κρυφό φερμουάρ.

ΥΛΙΚΑ EΞΩTEPIKO
ΚΥΡΙΟ ΥΦΑΣΜΑ

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ ΥΦΑΣΜΑ

100% ΒΙΣΚΟΖΗ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

  • Πλύσιμο στο πλυντήριο έως 30ºC σύντομο στύψιμο
  • Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη / λευκαντικό
  • Σιδέρωμα στους 110ºC max
  • Όχι στεγνό καθάρισμα
  • Να μην χρησιμοποιείται στεγνωτήριο
  • Πλύσιμο από την ανάποδη
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share