Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

KEM: Κάντε δικό σας το πιο fashion item της σεζόν σε τιμή σοκ!

Απογειώστε την εμφάνισή σας!

2 Φεβρουαρίου 2021 12:16
KEM: Κάντε δικό σας το πιο fashion item της σεζόν σε τιμή σοκ!

Η τσάντα είναι μακράν ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ που απογειώνουν το στυλ της κάθε γυναίκας. Εμείς είμαστε εδώ και ψάχνουμε καθημερινά όλα τα fashion items της σεζόν, προκειμένου να είστε στην μόδα 7/24.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε μια υπέροχη τσάντα (backpack) snake σε ένα υπέροχο χρώμα από τα καταστήματα ΚΕΜ που σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας, ενώ μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το συγκεκριμένο προϊόν μπορείτε να το αποκτήσετε online από το e-shop με ένα κλικ εδώ και κοστίζει τώρα μόνο 36 ευρώ, ωστόσο σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο παπούτσι σε τιμή σοκ!

Τρομερή τσάντα από τα καταστήματα ΚΕΜ σε τιμή σοκ

Μια μικρή περιγραφή

Σακίδιο πλάτης σε συνθετικό υλικό Snake, με ασφαλές κλείσιμο με φερμουάρ και επιπλέον εξωτερική θέση με φερμουάρ για άμεση πρόσβαση σε όσα θεωρείτε απαραίτητα.

  • Ανάγλυφο συνθετικό υλικό
  • Σκούρο ασημί εξάρτημα
  • Κλείσιμο με φερμουάρ
  • Εξωτερική τσέπη με φερμουάρ
  • 32 cm (Υ) 13 cm (Π) 27 cm (Μ)

Ανοίγουν και τα Zara: Γιατί άλλαξε στάση η εταιρεία στις "κόκκινες" περιοχές

ΖΑRA: Στροφή 180 μοιρών και από τον όμιλο Inditex (ZARA, Pull&Bear κ.ά.) ο οποίος αποφάσισε να λειτουργήσει τελικά το δίκτυό του στις "κόκκινες” περιοχές με το μοντέλο click inside.

Η απόφαση ελήφθη νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχαν τα στελέχη της θυγατρικής στην Ελλάδα με τα κεντρικά στην Ισπανία.

 Zara: Γιατί άλλαξε στάση η εταιρεία στις

Πήγες της Inditex ανέφεραν στο Capital.gr, ότι ο λόγος που δεν λειτουργήσαν τα καταστήματα του ομίλου στις "κόκκινες” περιοχές το περασμένο Σάββατο και σήμερα Δευτέρα οφείλεται στο γεγονός ότι δεν προλάβαιναν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα -το ΦΕΚ δημοσιεύθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Άλλες πηγές πάντως υποστηρίζουν πως τόσο ο όμιλος Inditex όσο και η Jumbo "αναγκάστηκαν” να ανοίξουν τα καταστήματά τους διότι σε αντίθετη περίπτωση θα εξαιρούνταν από τα μέτρα στήριξης.

 

Ροή ειδήσεων

Share