Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA: Αγοράστε πλεκτή φούστα midi μόνο με 7,99€ από 22,95!

Σούπερ έκπτωση που δεν πρέπει να χάσετε!

1 Φεβρουαρίου 2021 11:58
ZARA: Αγοράστε πλεκτή φούστα midi μόνο με 7,99€ από 22,95!

Μπορεί τα μαγαζιά να έκλεισαν ξανά, με κάποια να λειτουργούν με click in shop -διαβάστε εδώ περισσότερα για αυτό το μέτρο-, ωστόσο το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει πάμφθηνα ρούχα που μπορείτε να προσθέσετε στη ντουλάπα σας. Μάλιστα, μετά από μια έρευνα αγοράς "ανακαλύψαμε" και μια midi φούστα από τα καταστήματα Zara, η οποία κοστίζει μόνο 7,99€.

Κοιτάζοντας τις προσφορές των καταστημάτων ZARA, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μια καφέ πλεκτή φούστα, η οποία εκτός από στιλάτη είναι και άνετη! Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ τα παπούτσια που μπορείτε να συνδυάσετε με τη φούστα.

Μια μικρή περιγραφή:

Φούστα pencil ριπ με λάστιχο στη μέση. Για να την αγοράσετε τώρα, online, μπείτε εδώ.

ΥΛΙΚΑ

  • 54% ΝΑΪΛΟΝ
  • 46% ΒΙΣΚΟΖΗ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

  • Πλύσιμο στο πλυντήριο έως 30ºC σύντομο στύψιμο.
  • Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη / λευκαντικό.
  • Σιδέρωμα στους 110ºC max.
  • Στεγνό καθάρισμα μόνο μεταλλικές ουσίες.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στεγνωτήριο σε χαμηλή θερμοκρασία.

Δείτε τη φούστα:

πλεκτές φούστες ZARA

ZARA εκπτώσεις

ZARA: Δείτε και το μπουφάν που έχει τρομερή τιμή

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ καθημερινά για να σας βρίσκει τα πιο fashion items της σεζόν σε απίστευτα χαμηλά τιμές. Έτσι λοιπόν σε μια έρευνα αγοράς που κάναμε ανακαλύψαμε στα καταστήματα ZARA ένα απίστευτο μπουφάν σε τιμή σοκ, καθώς κοστίζει τώρα μόνο 29,99 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα μαύρο καπιτονέ μπουφάν με όρθιο γιακά και κουκούλα με τελείωμα γούνας που θα σας κρατήσει ζεστή αλλά παράλληλα και στιλάτη. Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας online από το eshop με ένα κλικ εδώ ή από κάποιο κατάστημα ZARA. Παράλληλα σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο ζευγάρι παπούτσια που θα απογειώσουν το στυλ σας.

Μπουφάν ZARA σε απίστευτη τιμή

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share