Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σούπερ προσφορές στα ZARA: Πλεκτή ζακέτα μόνο με 19,99€ - Προλάβετε πριν εξαντληθεί

Το χρώμα είναι μοναδικό!

11 Ιανουαρίου 2021 13:53
Σούπερ προσφορές στα ZARA: Πλεκτή ζακέτα μόνο με 19,99€ - Προλάβετε πριν εξαντληθεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ψάχνετε μια χουχουλιάρικη ζακέτα αλλά δεν έχετε βρει την κατάλληλη; Η ομάδα του Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε για εσάς το τέλειο κομμάτι από τα καταστήματα Zara. Ανανεώστε τη ντουλάπα σας με ελάχιστα χρήματα!

Κοιτάζοντας τις προσφορές των Zara το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μια πλεκτή ζακέτα, η οποία εκτός από στιλάτη είναι και ζεστή. Μάλιστα, το χρώμα της είναι ξεχωριστό, αφού είναι κόκκινο βουργουνδίας. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ μια φούστα που έχει επίσης έκπτωση.

Μια μικρή περιγραφή

Ανοιχτή ζακέτα με μακρύ μανίκι. Τσέπες patch μπροστά. Τελειώματα σε ύφανση ριπ. Για να την αγοράσετε τώρα online, μπείτε εδώ.

Δείτε την:

ZARA προσφορές σε ζακέτες

ζακέτες ZARA

ΠΛΕΚΤΗ ΖΑΚΕΤΑ
29,95 EUR
19,99 EUR

ZARA: Πανικός με αυτή την μπλούζα που κοστίζει κάτω από 10 ευρώ

Θες να είσαι στην μόδα αλλά δεν μπορείς να βρεις κάτι που να σε ενθουσιάζει; Εμείς είμαστε εδώ για να βρίσκουμε για εσάς όλα τα fashion items της σεζόν σε απίστευτα οικονομικές τιμές. Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα ZARA μια μπλούζα θα απογειώσει το στυλ σας, καθώς αλλά παράλληλα θα σας κρατήσει και ζεστή, ενώ το κόστος της ανέρχεται τώρα στα 9,99 ευρώ.

Η συγκεκριμένη μπλούζα βγαίνει σε 3 χρώματα μαύρο, του πάγου και μαύρο και μπορείτε να την κάνετε δική σας ηλεκτρονικά μέσα από το eshop κάνοντας κλικ εδώ. Το κόστος της μπλούζας ανέρχεται στα 9.95 ευρώ και σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας.

Παράλληλα το Athensmagazine.gr θα σας πρότεινε να το συνδυάσετε με αυτό το τέλειο ζευγάρι παπούτσια από τα καταστήματα Luigi που σίγουρα θα δώσει ένα άλλο στυλ στην εμφάνιση σας.

Μια μικρή περιγραφή

Φούτερ με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι. Τελειώματα σε ύφανση ριπ.

ΥΛΙΚΑ EΞΩTEPIKO

ΚΥΡΙΟ ΥΦΑΣΜΑ

50% ΒΑΜΒΑΚΙ

50% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ ΥΦΑΣΜΑ

96% ΒΑΜΒΑΚΙ

4% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

  • Πλύσιμο στο πλυντήριο έως 40ºC σύντομο στύψιμο
  • Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη / λευκαντικό
  • Σιδέρωμα στους 150ºC max.
  • Στεγνό καθάρισμα με τετραχλωροαιθυλένιο
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στεγνωτήριο σε χαμηλή θερμοκρασία

Μπλούζα ZARA σε έκπτωση

 

Ροή ειδήσεων

Share