Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Εκπτώσεις στα Zara: Καπιτονέ τσάντα μόνο με 19,99€ από 29,95 - Αγοράστε την πριν εξαντληθεί

Θα τη βολευτείτε!

9 Ιανουαρίου 2021 07:34
Εκπτώσεις στα Zara: Καπιτονέ τσάντα μόνο με 19,99€ από 29,95 - Αγοράστε την πριν εξαντληθεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ψάχνετε μια βολική τσάντα, αλλά δεν έχετε βρει την κατάλληλη; Η ομάδα του Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε για εσάς την ιδανική από τα Zara. Σίγουρα πρέπει να την αγοράσετε γιατί θα σας βολέψει!

Κοιτάζοντας, τις προσφορές των Zara το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μια γκρι/μπεζ maxi καπιτονέ κοτλέ τσάντα χιαστί, την οποία και θα τη χρησιμοποιείται από το πρωί έως το βράδυ. Ωστόσο, αν θέλετε τσάντα πλάτης, δείτε εδώ την πρότασή μας από τα καταστήματα KEM.

Μια μικρή περιγραφή:

Τσάντα χιαστί maxi σε colour μπεζ-γκρι. Καπιτονέ και κοτλέ εξωτερικό μέρος και καπάκι. Λουρί ώμου από αλυσίδα με συνδυασμό υλικών. Με φόδρα και τσέπη. Κλείσιμο με μεταλλικό κομμάτι. Για να την αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

Height x Length x Width 25 x 34,5 x 8 cm

Δείτε την:

ZARA εκπτώσεις σε τσάντες

τσάντες ZARA

ZARA: Δείτε και μια πάμφθηνη μπλούζα - Κοστίζει κάτω από 10 ευρώ

Θες να είσαι στην μόδα αλλά δεν μπορείς να βρεις κάτι που να σε ενθουσιάζει; Εμείς είμαστε εδώ για να βρίσκουμε για εσάς όλα τα fashion items της σεζόν σε απίστευτα οικονομικές τιμές. Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα ZARA μια μπλούζα θα απογειώσει το στυλ σας, καθώς αλλά παράλληλα θα σας κρατήσει και ζεστή, ενώ το κόστος της ανέρχεται τώρα στα 9,99 ευρώ.

Η συγκεκριμένη μπλούζα βγαίνει σε 3 χρώματα μαύρο, του πάγου και μαύρο και μπορείτε να την κάνετε δική σας ηλεκτρονικά μέσα από το eshop κάνοντας κλικ εδώ. Το κόστος της μπλούζας ανέρχεται στα 9.95 ευρώ και σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας. Παράλληλα το Athensmagazine.gr θα σας πρότεινε να το συνδυάσετε με αυτό το τέλειο ζευγάρι παπούτσια από τα καταστήματα Luigi που σίγουρα θα δώσει ένα άλλο στυλ στην εμφάνιση σας.

Μια μικρή περιγραφή

Φούτερ με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι. Τελειώματα σε ύφανση ριπ.

ΥΛΙΚΑ EΞΩTEPIKO

ΚΥΡΙΟ ΥΦΑΣΜΑ

50% ΒΑΜΒΑΚΙ

50% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ ΥΦΑΣΜΑ

96% ΒΑΜΒΑΚΙ

4% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

  • Πλύσιμο στο πλυντήριο έως 40ºC σύντομο στύψιμο
  • Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη / λευκαντικό
  • Σιδέρωμα στους 150ºC max.
  • Στεγνό καθάρισμα με τετραχλωροαιθυλένιο
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στεγνωτήριο σε χαμηλή θερμοκρασία

Μπλούζα ZARA σε έκπτωση

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share