Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA: Το must have item που θα απογειώσει το στυλ σας σε τιμή σοκ

Τρέξτε να προλάβετε την απίστευτη προσφορά

28 Δεκεμβρίου 2020 11:36
ZARA: Το must have item που θα απογειώσει το στυλ σας σε τιμή σοκ

Αν θέλετε να είστε στην μόδα 7/24 τότε η συγκεκριμένη ζακέτα με υφή καστόρ δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας! Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα ZARA το πιο στυλάτο κομμάτι της σεζόν για να απογειώσετε το στυλ σας.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μια ζακέτα με υφή καστόρ σε μαύρο χρώμα με στρογγυλή λαιμόκοψη και μακρυά μανίκια που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα όλων στις γιορτές. Η συγκεκριμένη ζακέτα κοστίζει τώρα 15,99 ευρώ και μπορείτε να την κάνετε δική σας online από το eshop κάνοντας κλικ εδώ!

Μια ζακέτα είναι πάντα χρήσιμη και μπορεί να δώσει επιπλέον στυλ σε κάθε εμφάνιση. Εμείς θα σας προτείναμε να την συνδυάσετε με αυτό το τέλειο φόρεμα.

Μια μικρή περιγραφή

ΖΑΚΕΤΑ ΣΕ ΟΨΗ ΚΑΣΤΟΡ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
ΜΑΥΡΟ - 3046/434

Ζακέτα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι. Μπροστινές τσέπες με ρέλι. Λεπτομέρεια τελειώματα με απλικέ στην ίδια απόχρωση.

ΥΛΙΚΑ EΞΩTEPIKO

92% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ
8% ΕΛΑΣΤΙΝΗ
* ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΤΟΛΙΔΙΑ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

  • Πλύσιμο στο πλυντήριο έως 30ºC σύντομο στύψιμο
  • Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη / λευκαντικό
  • Σιδέρωμα στους 110ºC max.
  • Όχι στεγνό καθάρισμα
  • Να μην χρησιμοποιείται στεγνωτήριο

ZARA: Αγοράστε φόρεμα με ανάγλυφα πουά και ζώνη μόνο με 19,99€ από 39,95

Η ομάδα του Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε για εσάς τέλειο φόρεμα από τα καταστήματα Zara! Είναι ένα κομμάτι που σίγουρα πρέπει να προσθέσετε στη ντουλάπα σας.

Κοιτάζοντας, λοιπόν, τα ρούχα με τις online εκπτώσεις το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε αυτό το μαύρο φόρεμα, το οποίο εκτός από στιλάτο είναι και άνετο! Κι επειδή φροντίζουμε για τις γιορτινές -ελάχιστες- εμφανίσεις σας, δείτε εδώ ένα μποτάκι που μπορείτε να συνδυάσετε.

Μια μικρή περιγραφή

Φόρεμα μίντι με V ντεκολτέ και κοντό μανίκι. Λάστιχο στη μέση. Φόδρα. Λεπτομέρεια ζώνη με αγκράφα και πέρλες. Για να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΠΟΥΑ ΚΑΙ ΖΩΝΗ
39,95 EUR
19,99 EUR
-45%
ΜΑΥΡΟ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share